Ascendentul Balanta

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Nativii cu ascendent Balanta sunt sub influenta planetei Venus, planeta iubirii si a frumusetii. Farmecul lor este sesizabil din prima cliapa si aproape ca nu exista persoana cine sa nu ii placa. Le este frica de cearta si singuratate, de aceea mereu vor avea relatii stranse cu familia si un grup social format din prieteni de nadejde. Sunt diplomati, incerca sa rezolve problemele prin intelegere si comunicare.

Dragoste si familie:

Isi cauta perechea deoarece nu pot trai singuri, au nevoie de dragoste, intelegere si suport emotional. Isi ofera ajutorul si cunoasterea, sunt generosi si cu banii. Odata ce au gasit relatia potrivita vor face multe compromisuri. Le este foarte greu sa se desparta si in general fug de conflicte.

Profesie si bani:

Sunt persoane placute la serviciu, deoarece ajuta mereu pe cei care au nevoie de ajutor si in plus au o gandire limpede, obiectiva. Nu sunt persoane care sa aprecieze competitivitatea, ci prefera sa colaboreze spre beneficiul tuturor. Sunt generosi cu banii lor, dar totusi calculati, nu fac imprudente.

Sfatul AstroDestin: Nu iti pierde niciodata increderea in faptul ca maine va fi o zi cu soare.



2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: