Ascendentul Berbec

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa este chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Marte face persoanele cu ascendentul Berbec sa fie adesea impulsive si sa ia decizii pe baza instinctelor puternice care ii anima. Au reactii intense fata de orice eveniment, mai ales daca se petrece o nedreptate. Spiritul lor competitiv este mare, cand lupta pentru o cauza in care cred. Fara un tel in viata se simt deplorabil, dezamagiti si inutili. Au nevoie de un lucru care sa ii motiveze.

Dragoste si familie:

Nativii cu ascendent Berbec isi gasesc greu linistea in dragoste deoarece cauta o relatie care sa fie pe masura asteptarilor lor, nu sunt capabili sa faca un compromis si sa traiasca in relatii superficiale, care ii multumesc doar pe jumatate.

Profesie si bani:


Sunt foarte bine inzestrati pe acest teren si curand ajung persoane indispensabile la locul lor de munca. Atunci cand o persoana cu ascendent Berbec se implica, atunci lucrurile incep sa mearga cu adevarat. Cu banii pot fi uneori cheltuitori, din cauza impulsivitatii lor.

Sfatul AstroDestin: Cauta sa ta aliezi cu persoane care te sustin, te inteleg si te iubesc.2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: