Ascendentul Capricorn

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Saturn este planeta care ii guverneaza pe acesti nativi si ii inzestreaza cu calitati precum rabdarea, sacrificiul de sine, cumpatarea, pragmatismul si capacitatea de munca. Nativii cu ascendent Capricorn iau viata in serios. La prima vedere sunt mai rezervati si mai sobri, de aceea nu toata lumea stie sa se apropie de ei. Cine ii cunoaste mai bine va descoperi o persoana care se implica foarte mult in tot ce face si are curaj in a-si asuma responsabilitati de care altii fug.

Dragoste si familie:

Sunt persoane care cauta o relatie serioasa si stabila, fac eforturi mari ca relatia sa mearga chiar si in situatii de criza. Ei merg inainte printre dificultati. Ei cauta o persoana care sa poata vedea calitatile din spatele rezervei lor. Desi sunt exigenti in general, totusi in relatie tind sa fie mai indulgenti cu perechea lor.

Profesie si bani:

Se pricep foarte bine sa administreze si sa organizeze banii, iar munca pentru ei inseamna datorie si depun energie in directia atingerii obiectivelor lor. Sunt persoane ambitioase. Saturn le pune pe umeri multe responsabilitati pe toate planurile, insa vor fi capabili sa se descurce de minune.

Sfatul AstroDestin: Saturn iti cere sa ai rabdare, realism si perseverenta.2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: