Ascendentul Fecioara

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Mercur este planeta care ii guverneaza pe cei nascuti cu ascendent Fecioara si ii inzestreaza cu logica, capacitate de observare, atentie la detalii si o gandire foarte rationala. Acesti nativi au tendinta de a despica firul in patru pentru ca gasi adevarul. Sunt fini observatori. Nu pot sa ignore vocea ratiunii care este atat de puternica in ei. Acest lucru ii face sa actioneze impotriva inimii lor sau sa treaca prin etape de indecizie pana gasesc solutia corecta la problema lor.

Dragoste si familie:

Sunt persoane loiale, devotate, pentru care cuvantul datorie inseamna mult. Ratiunea ii indeamna sa nu fie foarte sentimentali si isi exprima dragostea mai mult prin sacrificiile pe care le fac decat prin gesturi de afectiune. Adesea sunt bulversati deoarece nu stiu care ar fi atitudinea corecta care sa o adopte. Tind sa critice sau sa fie sceptici, ceea ce le ingreuneaza relatiile in general.

Profesie si bani:

Munca lor este de o calitate exceptionala deoarece sunt atenti la detaliile pe care alti le ignora. Sunt exigenti cu ei insisi si se sacrifica mult pentru munca lor. Adesea petrec mult timp la locul de munca sau studiind diverse lucruri acasa. Isi cultiva mintea permanent. Sunt prudenti in investitiile pe care le fac.

Sfatul AstroDestin: Nu uita de activitatile de relaxare, deoarece ai nevoie de ele ca sa iti odihnesti mintea.2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: