Ascendentul Gemeni

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Mercur ii inzestreaza pe cei cu ascendent Gemeni cu abilitati extraordinare de comunicare, talent care se rafineaza pe parcursul anilor. Se joaca cu cuvintele, stiu sa exprime idei ca nimeni altul si sa argumenteze cu logica si abilitate. Au nevoie alaturi mereu de persoane cu care pot comunica, cu care au teme comune. Sunt in general veseli si relaxati. Mercur le confera o infatisare tinereasca si la varsta adulta.

Dragoste si familie:


Nelinistiti si indecisi, un pic copilarosi, pot lua prea lejer notiunea de relatie si familie. Ofera multa libertate persoanei iubite, dar pretind la fel. In general succesul lor in dragoste depinde mult de partenerul cu care stabilesc o relatie mai durabila, de cat de hotarata este aceasta persoana si ce putere de lupta are. Trebuie sa o spunem sincer ca nativii cu ascendent Gemeni nu prea au putere de lupta iar cand relatia ajunge in criza, pot ajunge irascibili si dezamagiti, fara sa stie ce sa faca mai exact.

Profesie si bani:


Sunt oameni de succes daca isi gasesc menirea, profesia de suflet. Ei au mereu nevoie de ceva pentru care sa se entuziasmeze si sa poata transmite celor din jur bogatia lor de idei. Cu banii pot fi uneori iresponsabili, insa la negocieri nu ii bate nimeni. Le fuge mintea atat de repede, incat castiga.

Sfatul AstroDestin:  Nu te lasa prins intr-o conjunctura care nu iti ofera prea multe. Tu simti nevoia sa te dezvolti permanent. Cauta permanent activitati noi si oameni care iti impartasesc viziunile asupra vietii.

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: