Ascendentul Leu

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.

Planeta guvernatoare:

Nativii cu ascendent Leu sunt guvernati de magnificul Soare care ii inzestreaza cu o personalitate magnetica, impunatoare, dramatica si pasionala. Un nativ cu ascendent Leu are talentul de a iesi in evidenta. Isi impune vointa si nu va accepta niciodata sa fie umilit, desconsiderat sau calcat in picioare. Mandria si demnitatea sa este evidenta, motiv pentru care nici nu se cearta cu cei pe care ii considera sub nivelul sau. Este o persoana plina de creativitate si pasiune.

Dragoste si familie:

Nativii cu ascendent Leu au noroc in iubire, dar dificultati in a avea o casnicie fericita si fara probleme. Atrag prin personalitatea lor pasionala foarte multe persoane de sex opus, de aceea sunt norocosi in dragoste. Insa sunt foarte dificili intr-o relatie pe termen lung caci sunt exigenti si dominatori. Nativii cu ascendent Leu cauta o pereche pe care ei sa fie capabili sa o/il respecte cu adevarat. Ceea ce nu este usor, caci nu s-au nascut multe persoane care se pot ridica la inaltimea asteptarilor unui nativ cu ascendent Leu.

Profesie si bani:

 O persoana cu ascendent Leu ii va considera pe ceilalti ori egalul sau, ori sub nivelul sau. Daca nu reuseste sa isi stimeze superiorii, colegii sau colaboratorii, atunci nu va tine cont de parerea lor. Sunt persoane fermecatoare, dar exigente. Reusesc mereu sa isi conduca echipa pe culmile succesului. Lucreaza foarte mult daca telul lor cere sacrificiu de sine. Nu pot si nu vor accepta esecul.

Sfatul AstroDestin: Dezvolta-ti simtul umorului precum si entuziasmul pentru idealurile tale.

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: