Ascendentul Pesti

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Persoanele cu ascendentul Pesti sunt sub influenta a doua planete: Jupiter care ii inzestreaza cu optimism, dragoste de adevar si idealism, si planeta Neptun care ii face sa fie visatori, atrasi de tot ceea ce este misterios si complicat, foarte afectuosi si milosi. Acesti nativi sunt persoane blande si intelegatoare, interlocutori interesanti, isi cauta locul in lumea aceasta mare. Ei simt nevoia sa apartina unui grup mai mare, sa aiba prieteni, sa poate comunica si iubi. Sunt foarte amabili si plini de imaginatie. Adesea le este greu sa se decida.

Dragoste si familie:

Nativii cu ascendent Pesti nu ies prea repede in evidenta intr-un grup, insa transmit tuturor celor din jur un sentiment de calm, armonie si afectivitate. Langa ei te simti excelent, te poti relaxa. Stiu sa asculte si fac acest lucru cu placere. Sunt intelegatori si gata de a ajuta pe toti membrii din familie. Persoana iubita insa va trebui sa dea dovada de un fel de a fi mai direct, deoarece nativul cu ascendent Pesti nu prea stie cum sa rezolve situatiile conflictuale.


Profesie si bani:

Sunt interesanti mai putin de bani insa mult mai mult de a accede intr-un mediu social superior, cu oameni de calitate. Ei vor sa traiasca bine, linistit si sa fie inconjurati de oameni realizati si de valoare. Sunt colegi excelenti, care mereu au un punct de vedere personal, insa nu intre niciodata in conflict. Sunt interesati ca sa se dezvolte permanent pe plan profesional deoarece se plictisesc usor.

Sfatul AstroDestin: Cercul social in care te invarti poate avea o influenta mare asupra ta, cauta sa te insotesti de oameni pe care ii admiri si de la care ai ce invata.2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: