Ascendentul Rac

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Nativii cu ascendent Rac sunt sub influenta misterioasa a Lunii. Sunt persoane sensibile si interiozitate, dar de o mare bogatie sufleteasca. Respectuosi si diplomati cu strainii, doar cu cei apropiati sunt ei insisi. Sunt persoane blande si intelegatoare, daca le ceri ajutorul vor fi acolo pentru tine. Au o influenta benefica asupra anturajului lor, sunt mereu tentati sa ii ajute pe cei din jur sau sa isi ofere serviciile.

Dragoste si familie:


Nativii cu ascendent Rac isi gasesc mai greu implinirea in dragoste deoarece nu au exuberanta altor semne si trebuie sa aiba timp ca sa isi poate etala cu adevarat calitatile lor personale. Timpul este cel mai mare dusman, dar si cel mai mare aliat al lor. Ei pot avea o relatie extraordinara, daca au lasat destul de mult timp perioadei de cunoastere reciproca.

Profesie si bani:


Cea mai dificila perioada in cariera a persoanelor cu ascendent Rac este prima parte a vietii cand invata sa isi asculte intuitia, mai presus decat ratiunea. Apoi, intuitia le va calauzi mereu pe partea ascendenta si vor avea parte in viata de satisfacii majore. Le este destinat sa munceasca meseria lor de suflet.

Sfatul AstroDestin: Asculta-ti intuitia si urmeaza semnele destinului. Nu iti fie frica de intuneric, Luna te ghideaza mereu cu o raza  pe drumul cel bun. 2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: