Ascendentul Sagetator

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Jupiter este planeta care ii guverneaza pe acesti nativi si ii face cautatori neobositi ai adevarului. Idealisti si optimisti ei spera mereu in ceva mai bun, au incredere in oameni si in faptul ca totul se va termina cu bine. Aceste credinte in bine ii anima si ii face sa lupte cu o energie imensa pentru dragoste, familie, ambitii profesionale. Se preocupa constant de propria lor dezvoltare spirituala si culturala si le plac discutiile de calitate.

Dragoste si familie:

In dragoste sunt idealisti si adesea au inima franta din cauza unor persoane in care au crezut si care i-au dezamagit. Totusi, niciodata nu isi vor pierde credinta in dragoste, sinceritate si ajutor reciproc. Sunt atat parteneri cat si prieteni de nadejde.

Profesie si bani:

Considera banii ca fiind un mijloc si nu un scop in sine. Se simt dezorientati pana nu isi gasesc calea, pana nu gasesc acel ceva pentru care merita sa lupte, fie acela o ambitie pe plan profesional sau unul pe plan material. Cand si-au gasit scopul, isi pun in aplicare toata energia si pasiunea, iar succesul este de partea lor.

Sfatul AstroDestin: Aminteste-ti toate acele lucruri care te motiveaza si lupta pentru ele. 

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: