Ascendentul Scorpion

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Pe nativii cu ascendent Scorpion ii guverneaza doua planete: Marte, care ii inzestreaza cu curaj, energie si pasiune, precum si Pluto care le confera putere interioara, capacitate de tranformare, dramatism si mister. Acesti nativi sunt fini observatori si mereu ii studiaza cu atentie pe cei din jur, astfel incat le descopera punctele tari si slabiciunile repede. Actioneaza doar cand stiu ca ajung cu siguranta la tinta. Sunt persoane calculate, foarte puternice, imposibil de dominat, cu trairi emotionale foarte intense.

Dragoste si familie:

Sunt loiali celor din jur, foarte atasati si gelosi. Isi vor controla si perechea si copii, dar pe ascuns, subtil, nu direct. Un nativ cu ascendent Scorpion nu actioneaza niciodata pe fata ci mereu cu subtilitate. Reuseste sa manipuleze abil emotiile celor din jur, este un talent al sau. Este incapatanat si ii este greu sa recunoasca faptul ca nu acceapta indrumare din partea familiei si in plus nu se poate linisti pana lucrurile nu ies asa cum vrea.

Profesie si bani:

Acest nativ este foarte ambitios si determinat. Pune pasiune si suflet in ceea ce face. Isi atinge mereu telul, chiar daca va face diverse sacrificii. Este atras de bani, putere si control, are tendinte dominatoare pe care le poate satisface cu succes intr-o pozitie de administrare si organizare.

Sfatul AstroDestin: Foloseste-ti energia imensa pentru a atinge obiective care vor fi benefice tuturor celor din jurul tau. Astfel te vei simti cu adevarat implinit. 


2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: