Ascendentul Taur

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Venus este planeta care ii guverneaza pe nativii cu ascendent Taur si le da un sarm personal, farmec social si atractibilitate in randul sexului opus. Persoanele cu ascendent Taur sunt cumpatate, cu un gust fin fata de frumos si inclinati ca sa savureze placerile vietii. Cauta sa se stabileasca, sa aiba o familie frumoasa, sa traiasca intr-un loc linistit si sa beneficieze de comfort.

Dragoste si familie:

In dragoste sunt loiali deoarece imaginea lor despre familie este una traditionala, isi doresc o relatie stabila si care sa nu fie zguduita de certuri. In general ii gasim pe acesti nativi asezati la casa lor.

Profesie si bani:

Amabilitatea de care dau dovada in negocieri si discutii ii face sa fie angajati, colegi si colaboratori indragiti. Au simtul afacerilor ascutit si sunt mereu in cautare de a face o investitie grozava.

Sfatul AstroDestin: Urmeaza-ti intuitia si nu te grabi, agita, niciodata. Vei ajunge la tinta daca iti folosesti talentele native.
2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: