Ascendentul Varsator

2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Ascendentul este constelatia zodiacala care se afla la orizontul de est la nasterea unui copil. Se calculeaza in functie de data, ora si localitatea nasterii. Ascendentul devine activ intre 26-30 de ani iar dupa varsta de 30 de ani influenta sa devine chiar mai puternica decat a zodiei.
Planeta guvernatoare:

Pe nativii cu ascendent Varsator ii guverneaza doua planete: Saturn, care ii inzestreaza cu abilitati practice si o capacitate de a vedea lucrurile realist, plus Uranus cel revolutionar care face ca acesti nativi sa fie putin rebeli, plini de surprize, foarte sociabili, visatori si curiosi. Un nativ cu ascendent Varsator te va suprinde mereu cu bogatia sa de idei si cu simtul umorului. Sunt persoane foarte naturale, relaxate, prietenoase, totusi nu exagerat de afectuoase deoarece energiile saturniene si uraniene ii fac mai degraba detasati, intelegatori si rationali decat pasionali.

Dragoste si familie:

Sunt foarte prietenosi si au un cerc social larg. Cu familia se inteleg in termeni amiabili, insa vor produce multe surprize rudelor, caci sunt oameni care pot lua decizii la care nu te astepti sau cand nu te astepti. In dragoste isi cauta un prieten, o persoana cu care pot fi ei insisi, care sa le ofere libertate si intelegere. Sunt fini psihologi si vor da mereu sfaturi bune celor dragi.

Profesie si bani:

Sunt persoane care nu se ataseaza atat de mult de locul lor de munca, sunt deschisi spre schimbare si au o mare curiozitate care ii mana sa incerce meserii noi, chiar daca se afla deja in a doua parte a vietii lor. Sunt foarte deschisi la imbolduri si oportunitati, pe care le stiu valorifica, ceea ce ii va face sa reuseasca usor in viata.

Sfatul AstroDestin: Fii tu insuti, oamenii te vor place asa cum esti. Incearca sa privesti mereu imaginea de ansamblu si vei intelege ce trebuie sa faci. 


2010-02-28 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: