Ascendentul intre 18 - 30 de ani

2009-11-13 | Recomanda articolul prin Y!M
Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul, precum indica si denumirea, este zodia care va creste in influenta la varsta adulta, la varsta de 30 de ani zodia in care cineva are ascendentul caracterizand pe acea persoana foarte puternic.

Ce se poate face daca cineva nu isi cunoaste ora nasterii? Simplu: apeleaza la un astrolog si raspunde la o serie de intrebari, pe baza raspunsurilor astrologul stabileste ascendentul. Este de preferat sa apelati la un astrolog cu experienta in aceste demersuri.

Ascendentul se poate calcula pe diverse site-uri web, insa aveti grija ca sa setati ora de vara daca
Tineri intre 18 - 30 de ani

Influenta ascendentului este amestecata cu cea a zodiei natale. In functie de zodia in care s-a nascut, fiecare tanar manifesta altfel primele caracteristici mai accentuate ale ascendentului.

Ascendentul Berbec - Cauta sa se afirme, sa ia decizii fara sa fie influentat. Acorda mult timp autocunoasterii (prin teste psihologice, astrologie).

Ascendentul Taur - Isi testeaza abilitatile in domeniul afacerilor si este puternic interesat de a se realiza pe plan material.

Ascendentul Gemeni - Calatoreste tot mai mult, are multi prieteni si este o persoana comunicativa. Adesea sufera de indecizie si are nevoie de un partener mai hotarat.

Ascendentul Rac - Ajuta pe toata lumea dezinteresat. Isi realizeaza repede o familie, deoarece simte nevoia de a fi inconjurat de dragoste si sa ofere suportul sau celor dragi.

Ascendentul Leu - Cauta sa se realizeze pe plan profesional si sa ajunga in varful ierarhiei cat mai repede. In dragoste este la fel de patimas, nu se multumeste cu jumatati de masura.

Ascendentul Fecioara - Este repede remarcat in mediul profesional pentru perfectionismul de care da dovada si atentia la detalii. Se deschide mai greu din punct de vedere afectiv .

Ascendentul Balanta - Este o persoana foarte placuta in mediul in care activeaza si relatiile sale sunt lipsite de conflicte. Se casatoreste de regula repede, deoarece are noroc in dragoste.

Ascendentul Scorpion - Are foarte multe dorinte: sex, bani, putere, de care este manat. Reusita sa este rapida datorita fortei cu care se implica in toate domeniile.

Ascendentul Sagetator - Pune mare accent pe dezvoltarea profesionala, urmeaza multe cursuri de calificare si isi urmareste cu mare concentrare scopurile.

Ascendentul Capricorn - Cauta mereu rezultatele palpabile si nu isi imprastie energia. Pare mult mai matur decat varsta sa reala si actioneaza in consecinta.

Ascendentul Varsator - Evolutii suprinzatoare la acesti nativi. Niciodata nu se poate sti ce surpriza rezerva o persoana cu acest ascendent. In general, o schimbare radicala (in comportament si in alegerile sale) intre 18 si 28 de ani!

Ascendentul Pesti - Pune mare accent pe planul sentimental si este o persoana impaciuitoare. Acesti tineri sunt adesea absorbiti de lumea lor interioara si par rezervati, cu toate ca sunt prieteni foarte buni.


2009-11-13 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: