Ascendentul la adultii peste 30 ani

2009-11-13 | Recomanda articolul prin Y!M
Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul, precum indica si denumirea, este zodia care va creste in influenta la varsta adulta, la varsta de 30 de ani zodia in care cineva are ascendentul caracterizand pe acea persoana foarte puternic.

Ce se poate face daca cineva nu isi cunoaste ora nasterii? Simplu: apeleaza la un astrolog si raspunde la o serie de intrebari, pe baza raspunsurilor astrologul stabileste ascendentul. Este de preferat sa apelati la un astrolog cu experienta in aceste demersuri.

Ascendentul se poate calcula pe diverse site-uri web, insa aveti grija ca sa setati ora de vara daca
Adulti peste 30 de ani

Influenta ascendentului este foarte puternica!

Ascendentul Berbec - Este o persoana curajoasa, hotarata, rapida in decizii si in actiune. Isi cunoaste foarte bine limitele si calitatile, ceea ce face sa intre usor in competitii si sa isi apere mereu punctul de vedere.

Ascendentul Taur - Are un temperament calm, dar este ferm pe pozitii. Este o persoana care se pricepe foarte bine la investii si mai repede sau mai tarziu isi incepe propria afacere.

Ascendentul Gemeni - O persoana deschisa, comunicativa, dar schimbatoare si nelinistita. Adaptabilitatea este o calitate a acestui ascendent. In general schimba mai multe locuri de munca sau anturaje deoarece se plictiseste usor. Ramane un vesnic adolescent!

Ascendentul Rac - O persoana buna la suflet si miloasa, care este un real ajutor tuturor persoanelor nevoiase si familiei. Mai putin sociabila, este un prieten de nadejde insa si un parinte de nota 10.

Ascendentul Leu - Stima sa de sine este crescuta si isi domina anturajul prin simpla sa prezenta. Nu prea gusta glumele la adresa sa. Are o vointa puternica si va cauta mereu o functie de decizie.

Ascendentul Fecioara - Este o persoana harnica si muncitoare, foarte rationala. Se descurca bine impartindu-se pe multiplele planuri: profesional, social si familial. Sa nu uitam ca Fecioara este zodie mutabila si adaptabilitatea este o caracteristica de baza!

Ascendentul Balanta - Natura sa concilianta este tot mai vizibila. Nu ia decizii pe cont propriu ci mereu depinde de ceilalti. Incearca mereu sa impace lumea, sa faca compromisuri si sa gaseasca o cale de mijloc. Suporta deosebit de greu despartirile.

Ascendentul Scorpion - Aceasta persoana doreste sa aibe control total asupra vietii sale si adesea, asupra vietii celor din jur. Majoritatea oamenilor nu au vointa acestor nativi si se vor supune deciziilor unui nativ cu ascendentul Scorpion. Interesul sau fata de stiintele oculte este viu.

Ascendentul Sagetator - Acest nativ se adapteaza foarte greu la o relatie de cuplu deoarece are nevoie de mulat libertate de miscare si de libertate de decizie. Este insa o fire generoasa. Sfaturile sale sunt foarte bune, cei cu ascendent Sagetator sunt consilieri innascuti.

Ascendentul Capricorn - In general o persoana cu ascendent Capricorn la 30 de ani deja este o persoana realizata atat pe plan profesional cat si familial, devansand astfel alti nativi. Sta insa mai prost la capitolul social, deoarece are prieteni putini, fiind o persoana serioasa si inchisa in sine.

Ascendentul Varsator - Prietenii vor fi mereu foarte importanti in viata acestui nativ. Se implica in studiul astrologiei, psihologie si este mereu la curent cu informatiile noi. Este o persoana plina de originalitate si de naturalete.

Ascendentul Pesti - Acest nativ isi pune adesea intrebari existentiale, legate de cauzele mai profunde ale lucrurilor. Meditativ si interiorizat, isi executa insa foarte bine sarcinile profesionale si cele familiale. Are interese din domeniul spiritualitatii, filosofiei sau religiei.

Ascendentul nu influenteaza doar caracteristicile de personalitatea ci si predispozitia spre boli, spre profesia practica, precum si compatibilitatea intr-un cuplu. Despre compatibilitate in functie de ascendent am vorbit intr-un articol anterior.
2009-11-13 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: