Ascendentul la copii si adolescenti

2009-11-13 | Recomanda articolul prin Y!M
Pe langa zodie, despre care se cunoasc multe amanunte, ascendentul are o importanta covarsitoare. Motivul pentru care informatiile despre ascendentul nu sunt atat de larg raspandite este din cauza faptului ca pentru calculul ascendentului sunt necesare data, ora nasterii si localitatea nasterii, fiind o procedura mult mai complicata decat stabilirea zodiei in care s-a nascut cineva.

Ascendentul, precum indica si denumirea, este zodia care va creste in influenta la varsta adulta, la varsta de 30 de ani zodia in care cineva are ascendentul caracterizand pe acea persoana foarte puternic.

Ce se poate face daca cineva nu isi cunoaste ora nasterii? Simplu: apeleaza la un astrolog si raspunde la o serie de intrebari, pe baza raspunsurilor astrologul stabileste ascendentul. Este de preferat sa apelati la un astrolog cu experienta in aceste demersuri.

Ascendentul se poate calcula pe diverse site-uri web, insa aveti grija ca sa setati ora de vara daca

Copii si adolescenti pana la 18 ani.

La aceasta categorie de varsta influenta ascendentului este redusa.

Ascendentul Berbec - Doreste repede independenta fata de parinti. Insista sa faca lucrurile pe cont propriu.

Ascendentul Taur - Are un simt practic innascut si abilitati pentru stiintele exacte (taurul fiind semn de pamant) sau pentru arta (zodia Taur este guvernat de Venus planeta frumusetii).

Ascendentul Gemeni - Este un copil avid dupa informatie si foarte atent la ceea ce i se zice. Iubeste calatoriile.

Ascendentul Rac - Se ataseaza puternic de unul dintre parinti si sensibilitatea sa sufleteasca este foarte mare.

Ascendentul Leu - Un copil si adolescent foarte sensibil la critica si la laude deopotriva. Isi impune repede vointa in fata autoritatii parentale.

Ascendentul Fecioara - Cauta sa faca lucrurile cat mai perfect si observa toate greselile din jurul sau, fara sa isi scuteasca parintii de observatiile sale precise.

Ascendentul Balanta - Un copil / adolescent visator si cu capul in nori, foarte adaptabil si placut de cei din jur. Intra repede in jocul seductiei.

Ascendentul Scorpion - Un copil / adolescent fascinat de tot ceea ce este interzis: stiinte oculte, secretele de familie, viata sexuala. Intra repede in conflict cu autoritatea parentala.

Ascendentul Sagetator - Iubeste calatoriile si viseaza de mic copil sa ajunga in toate colturile lumii. Sociabil si prietenos.

Ascendentul Capricorn - Un copil / adolescent care se maturizeaza repede. Este foarte ambitios la scoala.

Ascendentul Varsator - Are idei originale si este un copil plin de resurse si de surprize. In adolescenta, cere foarte multa libertate de la parinti, altfel devine rebel.

Ascendentul Pesti - Un copil / adolescent visator, harnic, sentimental si studios, dar adesea nehotarat, simte nevoia de ghidare.


2009-11-13 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: