Compatibilitate dupa zodie si ascendent

2009-10-25 | Recomanda articolul prin Y!M
In compatibilitate ascendentul joaca un rol important in relatii, combinatia zodie ascendent (respectiv descendent) fiind cu mult mai relevanta pe termen lung decat cel al zodiei.

Influenta ascendentului devine majora dupa varsta de 30 de ani, de aceea intr-o compatibilitate in care cei doi au varsta sub 30 de ani ascendentul nu are relevanta prea mare.
Pentru cuplurile ce se casatoresc ascendentul are o importanta deosebita. Dupa varsta de 30 de ani influenta ascendentului devine majora in personalitate si este bine de stiut incotro se indreapta relatia, catre o si mai buna afinitate sau catre destramare. De aceea este important sa fie luat in calcul si ascendentul la stabilirea compatibilitatii pe termen lung.


Compatibilitate in functie de ascendent:

Daca ai Ascendentul Berbec ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Aer (ascendent Gemeni, Balanta, Varsator) si de Foc (ascendent Berbec, Leu si Sagetator).
Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Rac si Capricorn.


Daca ai Ascendentul Taur ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Apa (ascendent Rac, Scorpion, Pesti) si de Pamant (ascendent Taur, Fecioara si Capricorn). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Leu si Varsator.


Daca ai Ascendentul Gemeni
ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Aer (ascendent Gemeni, Balanta, Varsator) si de Foc (ascendent Berbec, Leu si Sagetator). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Fecioara si Pesti.


Daca ai Ascendentul Rac  ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Apa (ascendent Rac, Scorpion, Pesti) si de Pamant (ascendent Taur, Fecioara si Capricorn). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Berbec si Balanta.


Daca ai Ascendentul Leu ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Aer (ascendent Gemeni, Balanta, Varsator) si de Foc (ascendent Berbec, Leu si Sagetator). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Taur si Scorpion.


Daca ai Ascendentul Fecioara 
ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Apa (ascendent Rac, Scorpion, Pesti) si de Pamant (ascendent Taur, Fecioara si Capricorn). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Gemeni si Sagetator.


Daca ai Ascendentul Balanta
ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Aer (ascendent Gemeni, Balanta, Varsator) si de Foc (ascendent Berbec, Leu si Sagetator). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Rac si Capricorn.


Daca ai Ascendentul Scorpion
ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Apa (ascendent Rac, Scorpion, Pesti) si de Pamant (ascendent Taur, Fecioara si Capricorn). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Leu si Varsator.


Daca ai Ascendentul Sagetator 
ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Aer (ascendent Gemeni, Balanta, Varsator) si de Foc (ascendent Berbec, Leu si Sagetator). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Fecioara si Pesti.


Daca ai Ascendentul Capricorn ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Apa (ascendent Rac, Scorpion, Pesti) si de Pamant (ascendent Taur, Fecioara si Capricorn). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Berbec si Balanta.


Daca ai Ascendentul Varsator
ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Aer (ascendent Gemeni, Balanta, Varsator) si de Foc (ascendent Berbec, Leu si Sagetator). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Taur si Scorpion.


Daca ai Ascendentul Pesti ai o compatibilitate crescuta cu persoanele cu ascendent de Apa (ascendent Rac, Scorpion, Pesti) si de Pamant (ascendent Taur, Fecioara si Capricorn). Conflicte puternice poti avea cu nativii cu ascendent Gemeni si Sagetator.


Compatibilitate in functie de zodie:

Daca esti zodia Berbec esti compatibil cu persoanele cu ascendent Berbec si Balanta.

Daca esti zodia Taur esti compatibil cu persoanele cu ascendent Taur si Scorpion.

Daca esti zodia Gemeni esti compatibil cu persoanele cu ascendent Gemeni si Sagetator.

Daca esti zodia Rac esti compatibil cu persoanele cu ascendent Rac si Capricorn.

Daca esti zodia Leu esti compatibil cu persoanele cu ascendent Leu si Varsator.

Daca esti zodia Fecioara esti compatibil cu persoanele cu ascendent Fecioara si Pesti.

Daca esti zodia Balanta esti compatibil cu persoanele cu ascendent Balanta si Berbec.

Daca esti zodia Scorpion esti compatibil cu persoanele cu ascendent Scorpion si Taur.

Daca esti zodia Sagetator esti compatibil cu persoanele cu ascendent Sagetator si Gemeni.

Daca esti zodia Capricorn esti compatibil cu persoanele cu ascendent Capricorn si Rac.

Daca esti zodia Varsator esti compatibil cu persoanele cu ascendent Varsator si Leu.

Daca esti zodiac Pesti esti compatibil cu persoanele cu ascendent Pesti si Fecioara.
2009-10-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ascendent: