Mireasa din zodia Balanta

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Balanta: Este romantica si viseaza de mica la acest eveniment. Imbracand rochia alba se simte ca o printesa din basme care traieste experienta unei iubiri magnifice. Invitatii o considera dulce, feminina si seducatoare.

Stilul nuntii tale: Nunta miresei din zodia Balanta va fi plina de detalii romantice. Daca s-ar putea, ea ar organiza acest eveniment asemanator cu cele de la palatele regale din perioada barocului: o abundenta de flori, arta, muzica exuberanta, mancare delicioasa si multa, materiale fine si calitate la superlativ. Bijuterii scumpe, dans, voie buna si rasfat al tuturor simturilor este idealul miresei din zodia Balanta.

Recomandarea astrelor:
Cand vine vorba de aranjarea salii si de platourile cu mancare, nu te lasa influentata de cei din jur. Venus, planeta frumusetii te guverneaza si iti spune sa tii cont de intuitia ta. Va da tot ce se poate pentru ca sa arate totul luxos, asa cum se potriveste unei mirese din zodia Balantei.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Balanta: