Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Balanta

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Balanta

Daca vrei sa faci sa sufere un nativ Balanta trebuie sa fii o persoana cu stapana pe tine si cu stima de sine crescuta. Mai greu insa, deoarece daca ai iesit din relatia cu acest barbat, se poate sa suferi mult deoarece el stie sa te faca sa simti ca nu ai fost la intaltimea asteptarilor sale. Iar barbatul Balanta are multe asteptari si pretentii...

Probabil ti-a spus cum trebuie sa te comporti si te-a educat pana ti-ai pierdut personalitatea originala. Un mare pacat, caci tu esti minunata asa cum esti, nu trebuie sa fii altcineva pentru nici un barbat. Daca simti nevoia sa iti recastigi demnitatea, iata ce trebuie sa faci.

Povesteste-le prietenilor vostri comuni si familiei cat de multe lucruri ai invatat de la el si cum ai devenit o femeie superioara datorita educatiei exigente si pretentiilor lui. Acest lucru ii va gadila orgoliul, insa urmeaza dusul rece. Dupa aceea, scoate-i punctele lui vulnerabile in evidenta, deoarece le cunosti, din moment ce ati avut momente romantice impreuna. Aminteste-ti toate acele lucruri pe care el le-a facut gresit, chiar daca sunt detalii minore.

Apoi, prezinta punctele lui sensibile prietenilor in cadrul discutiei si faptul ca ar fi atat de bine ca el sa isi imbunatateasca aceste carente de personalitate. Barbatul din zodia Balantei va turba de furie si va incerca sa se apare vehement. Moment in care vine lovitura ta de gratie: spune-i ca nu apreciezi la un barbat cand incearca sa musamalizeze lucrurile, ca detesti caracterele slabe.

Barbatul din zodia Balanta va ajunge extrem de afectat daca aude ca l-ai incadrat in categoria persoanelor slabe. Iar daca explodeaza cumva, arunca-i inca odata teoria ca doar persoanele slabe nu stiu sa faca fata la o atentionare ”constructiva”.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Balanta: