Secretul succesului zodiei Balanta

2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti ”Asul din maneca” cu care poti sa castigi?

Atuul tau principal: Diplomatia!


Esti o persoana sociabila si lumea te place pentru cordialitatea ta, drept rezultat ti se deschid multe usi. Ai aptitudini bune de comunicare. Amabilitatea si diplomatia pe care o posezi te ajuta sa castigi teren, dar si sa iesi cu bine din situatii delicate. Ai un spirit justitiar foarte bun si oamenii nu te pot pacali. Esti capabil sa echilibrezi situatiile tensionate si ai un talent foarte bun de negociator care iti asigura succesul.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa reusesti sa faci un echilibru intre viata de familie si viata profesionala. Sa fii respectat. Sa ai o viata socio-profesionala linistita, fara conflicte si fara concurenta. Sa iti poti permite sa platesti pe cineva pentru a face treburile casnice iar tu sa te ocupi de arta si de frumos.2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Balanta: