Barbatul din zodia Berbec

2009-11-01 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?

Nativul berbec este impulsiv, entuziast si uneori da dovada de agresivitate. Temperamental, nerabdator, el face parte din categoria barbatilor carora le place sa conduca insa poate uimi cu latura sa romantica si sensibila. In plan sentimental, el asteapta de la iubita aceeasi sinceritate pe care poate sa o ofere.

Cum ii atrag atentia?

Lui ii plac femeile sexy, volubile si dinamice asa ca incadreaza-te in aceasta categorie. Daca optezi pentru o tinuta indrazneata cu siguranta ii vei fi pe gust.

Cum il pastrez langa mine?
Fii suficient de tandra si de atenta si pastreaza-i viu interestul. Este o persoana energetica asa ca va avea energie pentru amandoi, eforturi mari in aceasta privinta nu trebuie sa faci. Pentru el, dragostea fizica joaca un rol extrem de important. Daca incearca vreodata sa nu fie “fair-play” aminteste-i ca il iubesti si ca nu vei renunta usor la relatia cu el.

Sfatul AstroDestin: Joaca din cand in cand cartea indisponibilitatii in relatia de cuplu, deoarece barbatul Berbec se plictiseste repede si are nevoie de provocare continua.


2009-11-01 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Berbec: