Barbatul din zodia Capricorn

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M


Ce caracter are?

Daca iti plac barbatii sobri si perfectionisti, atunci nativul Carpicorn este idealul tau. Timid, dar ambitios, pragmatic, dar extrem de vulnerabil, Capricornul poate fi un foarte bun partener de viata. Totul este sa ii castigi interesul si increderea.

Cum ii atrag atentia?
Cum in sistemul lui de valori pe primul loc se situeaza bunastarea materiala, il atrag femeile care poarta haine scumpe si sunt usor snoabe. Flateaza-l de la prima intalnire si joaca rolul femeii sensibile. Acest lucru il va face sa se simta puternic.

Cum il pastrez?

Nu ii submina autoritatea si nu ii comenta dorintele si idealurile sale. Hraneste-i mandria cu laude si incurajari permanente dar in ultima instanta pastreaza-ti identitatea. Nu trebuie sa vada ca esti total dependenta de el.

Sfatul AstroDestin: Pentru o relatie armonioasa pe termen lung cu acest nativ, va trebui sa inveti echilibrul potrivit intre a-ti pastra independenta personala (Capricornii dispretuiesc femeile plangacioase si dependente) si sa il faci in acelasi timp pe el sa se simta important si util in viata ta, deoarece un barbat Capricorn este de moda veche, si isi doreste inainte de toate sa fie o figura autoritara in familie.


2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Capricorn: