Mireasa din zodia Capricorn

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Capricorn: Exprima elaganta tuturor timpurilor, nimic excentric, totul calculat si la locul sau in tinuta ei. Va opta pentru o rochie alba cu un croi clasic, un coc simplu si bijuteriile cele mai elegante. Perfecta, vor zice invitatii, precum si mirele.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Capricorn opteaza pentru o nunta in stil clasic, cu vin vechi, mancare cu specific autohton si muzica bine aleasa. Nunta este o traditie in viziunea ei si de aceea ea va avea grija sa fie respectate toate detaliile traditionale care fac ca nunta sa devina o nunta in adevaratul sens al cuvantului, nu o simpla petrecere.

Recomandarea astrelor:
Dezvolta o legatura mai stransa cu seful tau si cu superiorii viitorului tau sot. Invita la nunta voastra oameni bine situatii in societate, caci nunta poate fi si un eveniment excelent pentru a-ti imbunatati reteaua sociala, mai ales ca ambitiile femeii din zodia Capricorn sunt intotdeuna mari.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Capricorn: