Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Capricorn

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Capricorn

Nativul Capricorn poate afisa uneori o indiferenta si o nepasare atat de rece incat taie in carne vie si sfasie sufletul oricarei femei sensibile si indragostite.

Iti va fi greu sa crezi ca barbatul care la inceput era gelos pe tine si iti arata ca pune la suflet fiecare lucru banal, poate la un moment dat sa fie atat de dezinteresat de persoana ta de parca ai fi o straina. In mod cert, exista o alta femeie in viata lui sau s-a plictistit de tine. Insa sufletul tau nu se poate reface atat de usor, iar raceala lui poate ingheta orice sentiment pozitiv in tine.

La un moment dat ajungi sa faci tu totul in relatie, in timp ce el este apatic, plictisit si te critica toata ziua. Cum pot sa faci sa sufere un nativ Capricorn care pare sa nu fie deranjat de plansul tau?

Este foarte simplu sa il lovesti, deoarece barbatii Capricorni sunt maniaci ai controlului. Trebuie sa fii evaziva si sa il faci gelos, comporta-te irational si ilogic. Acest lucru va scoate din minti un Capricorn.

Spune-i un lucru si fa altceva. Ascunde-i detalii importante pe care le va afla de la prietenii vostri comuni. Arata-i ca nu poate conta pe tine, ca esti instabila, azi te comporti intr-un fel, iar maine poti sa fii total alta.

In plus, nativul Capricorn este foarte posesiv si in secret, zgarcit. Daca ai acces la bunurile sale, ia de la el diverse obiecte pe care sa le imprumuti prietenilor comuni fara sa il intrebi. Dai camasa lui unui prieten care chipurile si-a patat bluza cu cafea, imprumuta-i bricheta preferata, aparatul foto, masina etc. Daca ai acces la cardul lui, cheltuie-i banii.

Capricornul va suferi cu adevarat daca te atingi de bunurile sale, de banii sai, de valorile materiale. Vei concluziona ca tine la banii sai mai mult decat la tine, deci daca vrei sa il lovesti, acolo este punctul sau sensibil.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Capricorn: