Secretul succesului zodiei Capricorn

2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti ”Asul din maneca” cu care poti sa castigi?
Atuul tau principal: Realismul!


Tu stii ca pentru a obtine un rezultat bun este nevoie de timp si de perseverenta, iar ca cele mai dulci fructe se coc la sfarsit. Ai rabdarea necesara ca sa pornesti proiecte de anvergura si sa le duci pana la finalizare. Capacitatea ta organizatorica este foarte buna si faci fata la responsabilitati multe. Ai un realism care te face ca sa nu poti fi trisat, mai ales ca nu te avanti niciodata inainte in nimic ce nu a fost in prealabil verificat si testat de altii. Prudenta te fereste de multe pierderi. Rabdarea si perseverenta te ajuta sa realizezi lucruri mari si sa duci la indeplinire planuri de anvergura.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa urci pe scara ierarhica si sa iti ridici statutul social si economic. Sa nu ai pierderi. Sa ai o stabilitate in cariera. Sa fii respectat de cei din jur pentru realizarile tale.2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Capricorn: