Atractia contrariilor

2010-11-21 | Recomanda articolul prin Y!M
Ai intalnit un barbat foarte atragator, greu de descifrat pentru tine, destul de enervant si incitant deopotriva?

Ai intalnit un barbat foarte atragator, greu de descifrat pentru tine, destul de enervant si incitant deopotriva? Nu ai cum sa nu ii remarci ciudateniile, insa in acelasi timp te atrage la nebunie? Astrele te avertizeaza: respectivul barbat poate fi din zodia opusa zodiei tale.


Sa descoperim semnul opus pentru fiecare zodie:


• daca esti nascuta in zodia Berbec, barbatul din zodia opusa tie este nascut in semnul Balantei;

• pentru o nativa din zodia Taur, barbatul cel mai atragator si intrigant va fi din zodia Scorpion;

• nativa din zodia Gemeni isi poate gasi adevarata provocare intelectuala alaturi de un barbat din zodia Sagetator;

• nativele din zodia Rac sunt atrase ca un magnet de barbatii din zodia Capricorn;

• daca esti nascuta in zodia Leu, un barbat din zodia Varsator va reusi sa te obsedeze cu usurinta;

• nativa din zodia Fecioara este atrasa irezistibil de romantismul barbatului din zodia Pesti;

• daca te-ai nascut sub semnul Balantei, tupeul barbatului din zodia Berbec o sa ti se para enervant, dar dragut in acelasi timp;

• nativa din zodia Scorpion il gaseste seducator si provocator pe barbatul din zodia Taur;

• pentru nativele din zodia Sagetator, un barbat din zodia Gemeni pare a fi complicat, misterios si cuceritor in acelasi timp;

• nativa din zodia Capricorn, reuseste sa aiba trairi extrem de intense si contrare alaturi de un barbat din zodia Rac;

• daca esti nascuta in zodia Varsator, barbatul din zodia Leu iti va parea foarte orgolios, dar totusi nu vei putea sta linistita pana nu il cuceresti;

• pentru nativele din zodia Pesti, un nativ din zodia Fecioara este atat dilema cat si solutia problemei marilor mistere.

Adesea o relatie intre doua persoane din zodii aflate in opozitie debuteaza cu o antipatie vizibila si cu o reala provocare. Se poate sa existe si o atractie intiala puternica, dar deranjanta, mai multe lucruri ce nu merg, ori momentul, ori situatia nu este potrivita.

O relatie pasionala de iubire-ura este rezultatul acestei combinatii, cu foarte multa pasiune si atractie sexuala. Va considerati unul pe celalalt fascinant, atragator, frustrant si intrigant.

Sentimentele dintre voi doi nu sunt niciodata caldute, ci dimpotriva foarte intense, dar pot sa sa indrepte in ambele directii: iubire sau ura, atractie sau antipatie. In general, in ambele directii in acelasi timp. Indiferenta nu se instaureaza niciodata intre voi doi. Acest aspect este tipic pentru relatiile intre persoane aflate in zodii opuse.

La inceput cand va cunoasteti, in ciuda atractiei magnetice dintre voi doi sesizabile de catre toata lumea din jurul vostru, va trece destul timp pana sa fiti un cuplu deoarece exista ezitare din ambele parti. Va este greu sa va dati seama cum sa va abordati unul pe celalalt.

In final, cand apare circumstanta potrivita, barierele vor fi depasite si se va descatusa pasiunea nebuna dintre voi. Experientele erotice traite de doua persoane aflate in zodii opuse sunt cele mai intense si nebunesti dintre combinatiile zodiacale.

Pasiunea are si reversul medaliei: certuri destul de multe, rupturi si impacari, caracterizeaza acest tip de relatie al nativilor aflati in zodii opuse. In general, se alterneaza momentele idilice, cu perioade in care cei doi nici nu vor sa auda unul de celalalt.

Veti observa foarte repede unul altuia defectele, slabiciunile, ceea ce este punctul vulnerabil al acestor relatii. Dragostea si maturitatea, dorinta de a invata unul de la celalalt, capacitatea de a negocia, poate da rezultate bune pe termen lung.2010-11-21 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Dragoste: