Cat de romantic este iubitul tau?

2016-09-07 | Recomanda articolul prin Y!M
 Afla totul despre iubitul tau! Zodiacul floral pentru barbati arata ce se ascunde in inimile lor! Este iubitul tau un mare romantic? Afla acum!
 Persoanele nascute in data de 1, 10, 19, 28 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic FLOAREA SOARELUI in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn este optimist si vesel. Chiar si in situatiile dificile incearca sa isi pastreze respectul de sine si sa iasa invingator. Este romantic, generos si afectuos. Nu se sfieste sa isi arate sentimentele pasionale femeii pe care o iubeste. Arata-i ca il respecti, ca il apreciezi, ca il iubesti si te va rasfata ca pe o printesa.

Persoanele nascute in data de 2, 11, 20, 29 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic BUJORUL in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn este tenace, perseverent si loial. Are nevoie de dragoste si afectiune, fiind un adevarat romantic in sufletul sau. Aratos, atragator si jovial, este un barbat cu calitati fizice si sufletesti deopotriva. Crede in dragostea adevarata.

Persoanele nascute in data de 3, 12, 21, 30 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic PAPUCUL DOAMNEI in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn este elegant, rafinat, sociabil, vorbaret si sexy. Poate afisa un aer de superioritate, dar de fapt este un tip de treaba si un prieten bun. Romantismul sau vine din inima si poate face gesturi romantice surprinzatoare. Isi arata sentimentele fara sa se sfiasca.

Persoanele nascute in data de 4, 13, 22, 31 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic ALBASTREAUA in zodiacul floral


Barbatul nascut sub acest semn este un adevarat “gentleman” al timpurilor moderne. Elegant, manierat, romantic si afectuos, reuseste sa vindece ranile sufletesti ale iubitei sale. Partenera lui se va simti iubita, ocrotita, apreciata si rasfatata. Romantic si loial, este un partener excelent.

Persoanele nascute in data de 5, 14, 23 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic IRISUL in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn este amuzant, vorbaret, iubitor de calatorii si un prieten de nadejde. Are momente in care poate fi extrem de romantic. Curiozitatea lui nativa il impinge spre a explora misterele iubirii sub toate formele sale. Isi doreste sa isi faca partenera fericita.

Persoanele nascute in data de 6, 15, 24 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic MACUL in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn este pasional, tandru, amuzant si seducator. Crede in iubirea adevarata iar gesturile romantice, pe care le face din inima, fac parte din arsenalul lui de seductie. Situatiile romantice sunt pe gustul lui. Partenera lui se va simti complesita de atentie si iubire.

Persoanele nascute in data de 7, 16, 25 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic ORHIDEEA in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn are o privire romantica, patrunzatore, profunda si seducatoare. Sofisticat, rafinat si inteligent, romantismul de care da dovada este intotdeuna de bun gust. Uneori face gesturi romantice extravagante, pentru ca sa isi impresioneze iubita.

Persoanele nascute in data de 8, 17, 26 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic MARGARETA in zodiacul floral

Barbatul nascut sub acest semn este loial, responsabil, amuzant si atragator. Ii place sa isi rafete partenera. Romantic si afectuos, isi exprima sentimentele cu usurinta. Are o personalitate complexa, in care romantismul si inteligenta se imbina armonios.

Persoanele nascute in data de 9, 18, 27 (indiferent de luna nasterii) au ca simbol romantic TRANDAFIRUL in zodiacul floral


Barbatul nascut sub acest semn este pasional, senzual si curajos. Ii place sa ia initiativa si sa isi impresioneze partenera prin gesturi spectaculoase. Romantismul, pasiunea si senzualitatea il caracterizeaza. Are o inima mare, generoasa si este norocos in dragoste.

ATENTIE: Articolele de pe astrodestin.ro sunt articole originale, scrise de echipa astrodestin.ro. Orice incercare de a copia, modifica sau transmite aceste articole, fara aprobarea astrodestin.ro este penalizabila in virtutea legilor de copyright. Daca doriti sa postati un citat sau articol de pe astrodestin.ro pe website-ul sau blog-ul personal, va rugam sa mentionati sursa www.astrodestin.ro sau sa trimite-ti pe office@astrodestin.ro o propunere de colaborare.


2016-09-07 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Dragoste: