Dragoste si compatibilitate in zodiacul Aztec

2011-03-08 | Recomanda articolul prin Y!M
Zodiacul aztec este unul din cele mai vechi sisteme astrologice din lume si este bazat pe ciclul de 13 zile.

Cauta in tabelul de mai jos luna si ziua nasterii tale pentru a identifica semnul astrologic aztec sub influenta caruia te-ai nascut.

Citeste ce spuneau aztecii despre cei nascuti in zodia ta, apoi consulta tabelul de compatibilitate si interpretarea.

Maimuta


Dragoste: Iubesti provocarea, nu stii sa pierzi in dragoste si nu incetezi jocul flirtului pana nu cuceresti atentia persoanei vizate. Iubirile tale sunt zbuciumate deoarece te plictisesti repede daca perechea ta nu stie intretine focul pasiunii. Ai o fire nelinistita, romantica si idealista, insa incapatanata si uneori capricioasa.


Cremenea

Dragoste: Este o persoana cu principii morale solide si capabila de multa iubire si generozitate. Daruiesti foarte mult in dragoste din cauza unui idealism inflacarat si te arunci cu capul inainte in mari iubiri, care te pot rani. Pui mare accent pe dreptate si sinceritate, de aceea dai mereu a doua sansa persoanei iubite daca arata ca isi regreta greseala.


Ploaia

Dragoste: Melancolia si romantismul iti caracterizeaza profilul sentimental. Esti o fire introvertita, foarte sensibila si generoasa cu persoana iubita. Ai mult farmec si atragi sexul opus, dar dai dovada de prundenta si precautie cand te implici intr-o relatie. Adesea cazi in capcana gandirii negativiste cand vine vorba de iubire si nu ai incredere in norocul tau.


Crocodilul


Dragoste: Analizezi mult persoanele de sexul opus ceea ce te face adesea retinut la primele intalniri. Iti plac partenerii comunicativi, persoane cu care ai subiecte de discutie in comun. Cand a reusit cineva sa te cucereasca, devii tenace si lupti cu ferocitate pe terenul dragostei. Nimic nu poate sta in calea pasiunii tale. Detesti insa minciuna in relatie si nu vei accepta scuze pentru o tradare.


Casa

Dragoste: Generozitatea si afectiunea de care dai dovada atrag multe persoane de sex opus care se simt tratati deosebit de catre tine si se indragostesc iremediabil. Insa tu nu esti o persoana deschisa spre flirturi si iubiri trecatoare, de aceea iti vei acorda inima numai unei persoane care stie sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Intemeierea unei familii inseamna foarte mult pentru tine.


Floarea

Dragoste: Stii mai bine decat oricare alt semn zodiacal cum sa starnesti interesul persoanelor de sex opus si sa seduci. Cauti contactul intim, savurezi placerile si stii sa te bucuri de viata. Persoana iubita va descoperi fericirea, distractia si sarbatoarea simturilor alaturi de tine. Pot apare insa discutii legate de gelozie in cuplu deoarece ai inclinatii spre frivolitate si iti place sa flirtezi deschis.


Sarpele


Dragoste: In dragoste joci dur si adesea nu cu cartile pe fata. Faci orice si recurgi la toate tertipurile ca sa posezi obiectul dragostei tale. Iti doresti o comunicare deschisa si solida cu persoana iubita. Fiind o persoana agila si independenta, conflictele in cuplu reusesti sa le tratezi cu capul limpede. Ai nevoie de un partener de cuplu tolerant si intelegator.


Vantul


Dragoste: Dinamismul tau frenetic iti va prilejui multe experiente in domeniul erotic si sentimental. O legatura durabila insa este greu de realizat cu tine data fiind nevoia ta de independenta si nestatornicia de care dai dovada. Oferi multa pasiune, insa greu iti deschizi inima. In cuplu iti este dificil sa faci compromisuri si astepti ca persoana iubita sa lase dupa tine.


Leopardul

Dragoste: Mandria si eleganta te disting repede intr-un grup si atragi in mod natural atentia sexului opus asupra ta. La inceput joci rolul persoanei indiferente, insa gelozia ta este mare si reactionezi repede daca observi pe cineva ca flirteaza cu persoana iubita. Poti combina impulsivitatea cu o degajare adorabila. Multe persoane de sex opus sunt fascinate de tine.


Craniul


Dragoste: Esti o persoana rezervata si neincrezatoare, adesea suspectezi persoanele de sex opus de intentii ascunse si poti sa te manifesti din aceasta cauza cu ironie si raceala. Unele persoane de sex opus vor fi intrigate de atitudinea ta, insa foarte rar vei gasi pe cineva sa iti inteleaga cu adevarat sufletul sensibil. Cauti o iubire linistita de tipul prieteniei, lipsita de conflicte si gelozie.


Iepurele


Dragoste: Extremismul si neastampararea ta te impinge la o iubire intensa, foarte pasionala si plina de excese, cu exaltare si depresii adanci. Dragostea ta este nelinistita, insa oferi devotament total si astepti asemenea. Adesea explodezi din cauza faptului ca nu iti poti controla gelozia. Daca te desparti de cineva, urasti cu aceeasi intensitate cu care stii iubi.


Vulturul

Dragoste: Inca din tinerete ai un ideal legat de familie si dragoste si vei cauta toata viata sa gasesti persoana potrivita idealului tau. Din aceasta cauza esti o persoana selectiva, uneori singuratica, insa cand gasesti iubirea adevarata atunci dai dovada de curaj, pasiune si loialitate. Dragostea te face sa te relaxezi si sa devii o persoana tandra si cu simtul umorului.


2011-03-08 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Dragoste: