Zodiacul arab si barbatii

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M

In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Prima categorie este cea a armelor scurte: Briceagul (nativii nascuti in intervalul 23 august - 22 septembrie), Pumnalul (nativii nascuti in intervalul 21 martie - 20 aprilie ), Cutitul (22 iunie - 22 iulie) si Pumnanul arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt curajosi si indrazneti, insa uneori pot sa fie brutali. In preajma lor femeile savureaza emotii intense, variate, o combinatie de pasiune si neliniste. Uneori pot fi sinceri pana la brutalitate, motiv pentru care va trebui sa fie acceptati asa cum sunt. Nu le place sa faca deloc compromisuri, fiind firi incapatanate care se conduc dupa propriile lor impusuri.

Barbatul nascut in zodia Briceag (intervalul 23 august - 22 septembrie) este natural, detasat si priveste viata cu simplitate. Tinde sa fie rebel fata de principii, constrangeri, valori traditionale precum si fata de autoritati. In relatia de cuplu are nevoie de multa libertate. Este un nesupus si are un orgoliu foarte mare. O atentie importanta trebuie acordata prietenilor, caci il pot influenta negativ si sa se creeze astfel conflicte in relatia de cuplu cu partenera.

Barbatul nascut in zodia Pumnal (intervalul 21 martie - 20 aprilie)
este o persoana sincera, directa si cinstita, apreciata in mediul sau social. Munceste mult, se dedica meseriei sale precum si familiei. Va avea multe realizari datorita tenacitatii sale. In dragoste tinde sa fie sentimental si naiv, isi exprima sentimentele sincere. Pentru cei pe care ii iubeste este gata de demonstratii de curaj si sacrifici extreme.

Barbatul nascut in zodia Cutit (intervalul 22 iunie - 22 iulie) este un barbat care stie ce vrea de la viata si de la o femeie. In dragoste precum si in viata este un tactician versat, realist si ambitios. Se implica prufund si cu multa seriozitate intr-o relatie de cuplu. Are tendinte melancolice, insa din fericire este sociabil, mentinand relatii calduroase cu familia, colegii si are multi prieteni. Ii place sa socializeze si sa se distreze, insa cu masura, evitand tot ce inseamna pericol si experiente noncomformiste.

Barbatul nascut in zodia Pumnal arabesc (intervalul 23 octombrie - 21 noiembrie) este un barbat cu o personalitate puternica. Are ambitii mari in viata, multe dorinte si lupta cu tenacitate sa isi realizeze planurile. Simtul sau pentru afaceri este unul deosebit. Poate deveni rebel daca intampina multe dezamagiri sau blocaje. In dragoste este un tip plin de pasiune si optimist, insa nelinistit, mereu in cautare de senzatii tari.


A doua categorie este cea a armelor mijlocii: Buzduganul (nativii nascuti in intervalul 21 mai - 21 iunie ), Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai), Toporisca (19 februarie - 20 martie), Lantul (23 septembrie - 22 octombrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt persoane care cauta sa ajunga intr-o pozitie sociala si profesionala respectabila. Ei isi doresc sa se inteleaga bine cu toate lumea si sa aiba o familie fericita. Sunt dornici de a se autodezvolta, motiv pentru care isi asculta partenera atunci cand ea vine cu o sugestie si sunt gata sa faca diverse compromisuri in relatia de cuplu.

Barbatul nascut in zodia Buzgudan (intervalul 21 mai - 21 iunie) este un tip imprastiat si viata lui este adesea dezordonata. El incearca sa isi gasesca echilibrul si aspira spre dragostea adevarata, insa reuseste sa isi complice singur viata prin diverse flirturi nepotrivite. Sociabil si deschis, are multi prieteni si este placut de toata lumea. Putini vor ajunge insa sa il cunoasca cu adevarat. In general, ia greu decizii.

Barbatul nascut in zodia Ghioaga taraneasca (intervalul 21 aprilie - 20 mai)
este o persoana amabila si calma, insa atunci cand se infurie, devine de temut. El obisnuieste sa ia viata asa cum este, fara sa complice lucrurile. Un prieten loial si bun psiholog, le este mereu alaturi celor din jur. In dragoste, se teme sa riste si cerceteaza bine inainte de a lua initiativa. Cauta si ofera sentimente sincere, se implica cu seriozitate in problemele de cuplu.

Barbatul nascut in zodia Toporisca (intervalul 19 februarie - 20 martie) este un barbat cu mari ambitii profesionale, care se foloseste de sarmul sau pentru a urca pe scara ierarhica. Este inzestrat cu calitati multiple, stie sa se inflirteze si se foloseste de oportunitati. In dragoste, ii place sa fie cavaler, sa faca diverse declaratii de dragoste spectaculoase sau cadouri deosebite. Pune accent pe partea sufleteasca.

Barbatul nascut in zodia Lant (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie) este o persoana foarte adaptabila, energica si vioaie. Interesat sa faca o impresie buna in societate, va avea grija la aparente si isi va etala calitatile. Este impunator, organizat, istet si de incredere, un cap de familie perfect. Asteapta din partea iubitei sale admiratie sincera, respect si supunere, caz in care isi rasfata partenera.

A treia categorie este cea a armelor lungi: Sabia (nativii nascuti in intervalul 23 iulie - 22 august), Lancea (21 decembrie - 19 ianuarie ), Prastia (20 ianuarie - 18 februarie), Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt persoane sofisticate, orgolioase, greu de inteles si de ajuns la sufletul lor. Ei afiseaza in general in societate o superioritate rece si au aere de atotcunoscatori. Detasarea si mandria lor ii face sa fie barbati cuceritori, cu multe admiratoare care incearca sa ajunga in apropierea lor. Isi ofera greu inima, doar unei singure persoane. In relatia de cuplu, vor dori mereu sa conduca.

Barbatul nascut in zodia Sabie (intervalul 23 iulie - 22 august) este un tip ordonat, manierat si generos, condus de principii puternice in viata. Are o cultura bogata, insa tinde sa fie rigid in modul de gandire. La locul de munca este respectat si stimat. In dragoste este generos, gata de sacrificii, ofera multa iubire. Are nevoie ca partenera sa ii respecte principiile de viata. Este atras de femeile feminine, care cer protectie.

Barbatul nascut in zodia Lance (intervalul 21 decembrie - 19 ianuarie) este un tip inteligent si versat, stie sa intoarca orice situatie in favoarea lui. Ambitios, adesea este autodidact, dornic de a se autoperfectiona intr-un anumit domeniu. Pare in general serios si distant, insa are simtul umorului. In dragoste, nu isi dezvaluie niciodata in totalitate sentimentele, deoarece ii este frica sa nu devina vulnerabil. Este insa foarte atasat de iubita lui.

Barbatul nascut in zodia Prastie (intervalul 20 ianuarie - 18 februarie)
este o persoana idealista si visatoare, care tinde sa filozofeze mult asupra diverselor teme. Dispune de creativitate si vede lumea cu ochii unui artist sau inventator. Noncomformist, este adesea un singuratic. Cu toate acestea, are o nevoie imensa de dragoste si de o partenera de incredere. Este sensibil, romantic si senzual.

Barbatul nascut in zodia Arc (intervalul 22 noiembrie - 20 decembrie)
este un tip inteligent, chiar intelept, care obisnuieste sa dea sfaturi foarte bune celor din jur. Are un caracter puternic si meditativ, munceste mult. Are tendita de a fi ironic, cu toate acestea este o persoana placuta si admirata. Se indragosteste rar, are sentimente profunde, insa este temperat, se fereste de declaratii de dragoste zgomotoase si de pasiuni puternice.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Dragoste: