Karma buna a zodiilor

2011-03-08 | Recomanda articolul prin Y!M


Zodia Berbec


Berbecii au energia succesului adanc implementata in codul lor astral. Ei reusesc in conditiile cele mai dificile si in situatii de competitie acerba pentru ca au o gandire pozitiva care atrage succesul. Isi pot implini visele profesionale ambitioase ca urmare a karmei bune. In cazul unei competitii, castiga usor. Daca isi doresc o promovare, au sanse foarte bune de a li se implini visul repede.


Zodia Taur


Nativii din zodia Taur au o legatura speciala, magica, cu banii. De mici copii gasesc banii ascunsi ai parintilor. La varsta adulta, oricand au nevoie de bani pentru o afacere sau un proiect si se concentreaza pe acest lucru, banii le vin foarte repede, chiar din surse neasteptate. Pot avea castiguri fantastice din investitii bune.


Zodia Gemeni


Nativii din zodia Gemeni au o karma pozitiva la informatii si sunt mereu ascultati. Cu cat informatiile pe care le comunica sunt mai valoroase, cu atat si succesul lor este mai mare la public. Pot scrie articole, tine conferinte, sau sa predea etc. Oricand ei vor sa isi spuna cuvantul si sa ii invete pe altii, ocazia se va ivi curand.


Zodia Rac


Sub influenta Lunii, acesti nativi au o intuitie foarte buna. Ei au o karma buna in a li se indeplini visele cele mai ascunse, in special cele din perioada copilariei si adolescentei cand dorintele lor erau pure, neinfluentate de mass-media sau parerea limitatoare a adultilor. Navitii din zodia Rac pot avea supriza placuta ca visele lor ascunse devin realitate, daca isi asculta sufletul.


Zodia Leu

Nativii din zodia Leu atrag iubire si admiratie atunci cand sunt in aliniament energetic cu potentialul lor innascut. Ei pot trai povesti de dragoste fantastice, la care altii oameni doar viseaza. Iubirea si pasiunea va face parte din viata lor mereu, caci este lucrul pentru care ei traiesc. Inima lor mare, plina de iubire, atrage iubire.


Zodia Fecioara

Acesti nativi pot avea o viata lunga si sanatoasa, iar relatiile cu cei din jur sa fie sub semnul naturaletii si intelegerii. Oricand acest nativ este orientat constructiv, ca sa imbunatateasca ceva in viata lui si a celor din jur, va avea parte de sustinere si bucurii. Poate avea o viata cu adevarat relaxanta.


Zodia Balanta

Sub influenta lui Venus, un nativ din zodia Balanta are o puternica rezonanta cu energia iubirii. Nativii din zodia Balantei isi pot intalni usor sufletul pereche si sa aiba casatoria perfecta la care viseaza. Cu toate acestea, trebuie sa depaseasca frica de singuratate, care face ca multi nativi Balanta sa se confrunte cu probleme in loc de bucurii pe plan sentimental si sa isi alunge karma buna.


Zodia Scorpion


Acesti nativi au o mare putere de a atrage sustinere in toate proiectele lor, incepand de la relatii cu cei din jur pana la mosteniri. Langa acest nativ va fi mereu cineva si nu va trebui sa lupte prea mult. Favoruri si bunatati vin din toate partile cand nativul este povitivist.


Zodia Sagetator


Nativii din aceasta zodie au o energie foarte favorabila legata de calatorii si strainatate. Adesea viseaza la calatorii lungi si la o mutare in alta zona geografica. Lor, mai usor decat altora, li se indeplineste visul. Trebuie doar sa isi doreasca intens.


Zodia Capricorn

Cariera este sectorul in care acesti nativi pot avea beneficii foarte mari si usor. Un nativ Capricorn nu trebuie sa munceasca ani intregi pana sa fie remarcat de sefi. Va urca pe scara ierarhica repede. Pozitiile de conducere sunt in armonie energetica cu acesti nativi si le pot obtine usor.


Zodia Varsator


Nativul din zodia Varsator poate deveni usor lider de grup si sa se mentina in aceste pozitii. In plus, ei au o afinitate cu energia libertatii si mai repede sau mai tarziu, scapa din toate conditionarile sociale. Ei pot avea o relatie de dragoste bazata pe libertate si respect, la fel si un serviciu care le ofera posibilitatea de a-si face singuri programul.


Zodia Pesti

Acesti nativi au o afinitate puternica cu artele si cultura. Ei pot avea o cariera artistica sau literara stralucita si sa faca parte din lumea buna. Nativilor Pesti nu le este destinat sa aiba o viata mediocra, caci ei au aceasta deosebita sansa ca sa poate experimenta, daca doresc, artele si cultura. Au o afinitate mare si cu energia iubirii, de aceea nativii Pesti pot trece printr-o serie de coincidente fantastice cand isi propun sa isi intalneasca sufletul pereche si sa fie fericiti in dragoste.2011-03-08 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ezoteric: