Karma zodiilor

2009-10-25 | Recomanda articolul prin Y!M
De ce te-ai nascut intr-o anumita zodie? Este un mister! Cum ar fi sa cunosti acest mister? Sa descoperi ce calitati si defecte aduci din vietile anterioare? Te-ai intrebat adesea ce scop are viata ta? Zodia in care te-ai nascut arata o parte din caracterul pe care l-ai format in alte vieti si menirea vietii prezente. Insa pentru o analiza completa a vietii tale anterioare citeste despre ”Astrograma karmica” pe pagina noastra cu Astrograme.

De ce te-ai nascut intr-o anumita zodie? Este un mister! Cum ar fi sa cunosti acest mister? Sa descoperi ce calitati si defecte aduci din vietile anterioare? Te-ai intrebat adesea ce scop are viata ta? Zodia in care te-ai nascut arata o parte din caracterul pe care l-ai format in alte vieti si menirea vietii prezente. Insa pentru o analiza completa a vietii tale anterioare citeste despre ”Astrograma karmica” pe pagina noastra cu Astrograme.BERBEC

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In viata anterioara ti-ai dezvoltat mult curajul si forta luptatoare. Ai o mare capacitate de afirmare si multa energie. Pasiunea si intensitatea se datoreaza faptului ca in alte vieti ai trecut cu succes obstacolele si ai infruntat cu bine multe pericole.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: o karma de agresivitate, predispozitie spre accidente. Impulsivitatea te face sa gresesti. Egoismul si dificultatea de a fi atent la nevoile celuilalt cat si greutatea de a face compromisuri sunt defecte aduse din alte vieti.

O parte din scopul vietii actuale: Sa castigi toate bataliile. Sa iti controlezi energia imensa si sa o directionezi spre scopuri clare. Sa te afirmi. Sa te autocunosti.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi putere creatoare, putere de a te regenera, autocontrol, capacitate de a te impune si a castiga simpatia celor din jur, generozitate.


TAUR

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In viata anterioara ti-ai dezvoltat foarte mult simtul practic si cel financiar. Acum ai un simt ascutit cu care descoperi toate afacerile profitabile si nu iesi niciodata in pierdere. Rabdarea si calmul pe care il ai sunt calitati exersate in alte vieti. La fel si capacitatea de a savura placerile vietii si simtul artistic.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Te-ai atasat foarte mult de tot ceea ce posezi, mai ales de aspectele materiale. Posesivitatea de lucrurile materiale si gelozia te caracterizeaza. Din cauza atasamentului tau fata de bani si posesiuni iti va fi greu sa faci schimbari in viata ta. Ai o rigiditate care te face sa pornesti cu greu la drum si sa faci o schimbare.

O parte din scopul vietii actuale: Sa te iubesti pe tine insati si sa te accepti asa cum esti. Sa descoperi si valoarea spirituala si afectiva a lucrurilor, nu doar valoarea lor materiala. Sa te multumesti cu ceea ce ai.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi o intuitie foarte buna, sensibilitate si empatie fata de oameni, viata emotionala va fi bogata.GEMENI

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ti-ai dezvoltat foarte mult ratiunea si aptitudinile de comunicare. Adaptabilitatea ta se datoreaza tot vietilor anterioare. Ai luat lucrurile in joaca si erai curios. Si acuma iti place mult sa te joci, ai simtul umorului si placere pentru calatorii si discutii intelectuale.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ai ocolit problemele si ai cautat mereu partea usoara a lucrurilor. Acum ai tendinta sa faci la fel. Neseriozitatea si incapacitatea de a te focaliza pe un scop si de a duce lucrurile la bun sfarsit sunt defecte provenite din vietile anterioare.

O parte din scopul vietii actuale: Sa fii deschis mental si sa comunici. Dar sa si asculti pe ceilalti oameni. Sa iti dezvolti relatii armonioase cu fratii, amicii si colegii. Sa fructifici cunostintele tale intelectuale.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi originalitate, vei fi un prieten adevarat si vei avea incredere in viitor.


RAC

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ti-ai dezvoltat foarte mult sensibilitatea si intuitia. Imaginatia bogata, memoria buna si talentul de povestitor vin din alte vieti, de asemenea si profunzimea trairilor. Ai un instinct prin care vrei mereu sa ai grija de cei dragi si de membrii familiei.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ti-ai dezvoltat o receptivitate mult prea mare fata de tot ceea ce se petrece in jur care iti afecteaza echilibrul emotional. Ai ramas foarte legat de trecut si atasat de ceea ce ai trait in trecut. Iti este greu sa te detasezi. Relatiile de familie sunt incarcate karmic.

O parte din scopul vietii actuale: Sa iti asculti intuitia si emotiile care te ghideaza cel mai bine in viata. Sa gasesti echilibru emotional. Sa iti dezvolti relatii armonioase cu membrii familiei. Sa iti analizezi trecutul si familia, sa preiei ce este mai bun din ele si apoi sa te detasezi de amintiri.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi intelepciune, incredere in tine si generozitate.


LEU

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ti-ai dezvoltat foarte mult vointa si capacitatea de a te impune in fata altora. Ai castigat respectul celorlati ceea ce a facut sa fii o persoana mandra acuma. Ai fost foarte creativ si iradiezi energie. Castigi foarte usor simpatia oamenilor.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ai ramas atasat de complimente si de aprecierea oamenilor. Vrei si acuma sa stralucesti si ai tendinte dominatoare. Ai impresia ca toata lumea trebuie sa te placa, sa faca ceea ce zici tu si sa gandeasca cum zici tu.

O parte din scopul vietii actuale: Sa iti dezvolti increderea in sine care sa nu depinda de aprecierile si simpatia celor din jur, dar sa nu treci in aroganta. Sa fii generos si iubitor. Sa fii creativ. Sa ai copii si sa te ocupi de educatia lor.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi dragoste fata de toti oamenii, compasiune si sensibilitate artistica rafinata.


FECIOARA

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ti-ai dezvoltat foarte mult inteligenta practica si analitica, atentia la detalii. Ai muncit mult si ai servit pe ceilalti de aceea totul trebuia sa fie impecabil. Iubesti natura si animalele.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ai un spirit critic mult prea accentuat ceea ce te face sa ai probleme in special in relatia de cuplu. Te pierzi in analiza si in detalii. Muncesti prea mult.

O parte din scopul vietii actuale: Sa iubesti oamenii cu defecte cu tot. Accepta ca lumea este frumoasa cu imperfectiuni si invata sa te relaxezi. Sa ajuti oamenii din jur sa se perfectioneze.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi deschidere mentala, capacitate buna de a comunica, adaptabilitate.


BALANTA

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ai fost o persoana foarte placuta, sociabila, afectuoasa si rafinata. Ti-ai dezvoltat gustul pentru frumos si simtul dreptatii. Diplomatia si capacitatea de face compromisuri sunt calitati dobandite in alte vieti.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Traiesti prin celalalt si nu prin tine. Ai o incredere in sine scazuta. Iei greu decizii si esti nehotarat. Relatia de cuplu este incarcata karmic.

O parte din scopul vietii actuale: Sa pastrezi echilibrul in tot ceea ce faci. Sa gasesti echilibrul intre cat dai si cat primesti. Sa stii cand sa faci compromisuri. Sa dezvolti o relatie de cuplu armonioasa.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi rabdare, simt practic, realism, seriozitate si puterea de a trece peste probleme.


SCORPION

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile trecute ai intalnit multe probleme pe care le-ai trecut si acum ai o capacitate de lupta si de regenerare foarte buna. Ti-ai dezvoltat sensibilitatea psihologica si acum esti capabil sa manipulezi oamenii si sa ii citesti. Ai o sexualitate intensa. Ai putere de transformare. Ai luat contact cu ocultismul.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Vii cu foarte multe dorinte nesatisfacute din alte vietii. Acum doresti sa ai mult si din toate. Esti gelos, invidios, posesiv si razbunator. Ai tendinte autodistructive. Ai vicii si defecte cu care te simti foarte confortabil si chiar iti fac placere. Ai o mare predispozitie in a te mentine in medii negative si vicioase.

O parte din scopul vietii actuale: Sa nu cauti sa transformi lumea ci sa te transformi pe tine. Sa iti sondezi subconstientul. Sa iti dezvolti autocontrolul. Sa faci periodic curatenie in mintea ta si in mediul in care traiesti. Sa te purifici.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi capacitatea de a produce schimbari pozitive in viata ta, deschidere spre nou, optimism si altruism.

SAGETATOR

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ti-ai dezvoltat mult cunosterea si capacitatea de a intelege esenta lucrurilor. Vii cu aptitudini de a ghida si invata oamenii. Esti optimist. Generozitatea te caracterizeaza. Placerea de a calatori vine din vietiile anterioare.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Esti dogmatic si vrei sa iti impui ideile tale. Ai tendinta sa fii risipitor cu banii. Vii cu tendinte de a domina anturajul tau. Consideri ca mereu tu ai dreptate. Te simti superior celorlalti.

O parte din scopul vietii actuale: Sa iti atingi scopurile pe care ti le-ai pus. Sa ajuti oamenii sa vada adevarul si lucrurile in profunzime. Sa ii inveti pe cei din jurul tau tot ceea ce tu cunosti. Intotdeuna sa primeze adevarul si nu parerea ta pe care vrei sa o impui.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi putere de a te ridica dupa fiecare lovitura a vietii, forta interioara, capacitate de a lupta, autocontrol, profunzime psihologica si profunzimea sentimentelor.

CAPRICORN

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare te-ai maturizat foarte mult. Ti-ai dezvoltat simtul pragmatic si capacitatea de a vedea lucrurile realist. Ai invatat sa fii rabdator si perseverent. Vii cu aptitudini organizatorice si administrative.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ai neglijat lumea emotionala si esti mai rece din fire. Ai devenit impamantenit in rutina ta, ceea ce face ca acum sa fii reticient la tot ceea ce este nou si neverificat. Ai o atitudine de superioritate.

O parte din scopul vietii actuale: Sa iti asumi responsabilitati. Ai venit cu dorinta de a continua obiectivele incepute mai demult in alte vieti. Ai venit cu dorinta de a urca pe scara ierarhica. Fii responsabil si finalizeaza planurile incepute!

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi curaj, capacitatea de a lua initiative, rapiditate in decizii, forta de a lupta si de a castiga luptele, energie si pasiune.

VARSATOR

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile anterioare ai trait inconjurat de prieteni si ai fost foarte sociabil si altruist. Acum iti este usor sa stabilesti prietenii. Ai avut o gandire progresista si ai fost un excelent observator. Esti in continuare foarte deschis spre nou, idealist si increzator in viitor.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ai avut atitudini rebele si iti este greu sa accepti o autoritate. Mult prea atasat de grup, ai nevoie de prieteni si singur nu te poti afirma. Esti rebel si nonconformist. Te plictisesti foarte usor si nu suporti monotonia. Iti exprimi cu greu iubirea si pasiunea, preferand sentimentele prietenesti, detasate.

O parte din scopul vietii actuale: Sa respecti oamenii, libertatea ta si libertatea de gandire a celor din jurul tau. Sa fii obiectiv. Ai venit cu dorinta de a-ti realiza viziunea din trecut si sa aduci o schimbare in bine in lume. De aceea trebuie sa iti urmezi visele oricat de indraznete ar fi si sa te increzi in viitor!

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi adaptabilitate, capacitate de comunicare buna cu anturajul, capacitatea de a rezolva problemele in joaca si de a fi jucaus, aptitudini de negociere.

PESTI

Calitati pe care le aduci din viata anterioara: In vietile trecute ai fost alaturi de cei care au suferit si ti-ai dezvoltat compasiunea si profunzimea trairilor. Sensibilitatea artistica, senzibilitatea fata de mister si conectarea la Divin sunt calitati dezvoltate in alte vieti.

Defecte pe care le aduci din viata anterioara: Ai idealizat lucrurile si nu le-ai vazut asa cum sunt, ai fost visator si evaziv, ceea ce te face acum sa iti fie greu sa vezi realitatea si esti foarte nehotarat. Depresiile si nelinistile sunt defecte aduse din alte vieti.

O parte din scopul vietii actuale: Sa crezi cu totalitate in ceva. Sa nu mai fii evaziv ci sa spui adevarul. Sa-ti analizezi subconstientul pentru a te autocunoaste. Sa privesti lucrurile in profunzime. Sa ajuti oamenii care sufera.

Cand ajungi la un nivel superior de evolutie vei dobandi capacitatea de a crea relatii pline de iubire, aptitudinea de a savura toate lucrurile frumoase, senzualitate, dezvoltarea unui talent artistic.Pentru o analiza completa a vietii tale anterioare citeste despre astrograma karmica.


2009-10-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ezoteric: