Legea Atractiei Universale si banii

2010-02-16 | Recomanda articolul prin Y!M

GANDESTE POZITIV DESPRE BANI
        
           A te plange mereu de lipsa banilor si de faptul ca ai de platit facturi nu te ajuta deloc, ba dimpotriva te afunda si mai mult in mocirla. Desi tu ai impresia ca a da din maini din disperare si a te vaita ti-ar fi de ajutor, esti precum omul care a picat in mlastina si se zbate: cu fiecare miscare dezorganizata si agitata se afunda mai rau in namol. In cazul acesta namolul este gandirea negativista. Trebuie sa te relaxezi si sa privesti lucrurile pozitiv.
          Gandeste pozitiv despre facturi si plati, deoarece inseamna ca iti poti permite sa beneficiezi de un serviciu. De exemplu, daca ai trai intr-o tara a lumii a treia, poate nu ai avea internet si nici curent. Poate te-ai bucura sa poti plati o suma normala pentru acest lucru, dar nu exista posibilitatea ca in catunul in care locuiesti tu din lumea a treia sa fie introdus curentul.
        Trebuie sa te gandesti la faptul ca daca ai aceste facturi si plati, inseamna ca poti beneficia de o suma de lucruri: curent, haine, carti, diverse facilitati. Legea atractiei functioneaza pentru oamenii recunoscatori.
        Cand dai bani pentru un serviciu sau un lucru, gandeste-te cat de norocos esti ca poti avea acces la acel serviciu sau obiect. Fii recunoscator pentru faptul ca poti plati pentru el, deoarece acest lucru inseamna ca poti si beneficia de pe urma achizitiei tale.
       
         Gandeste-te la beneficiile tale. Deseori daca ajungi sa faci comparatia, pretul pe care il platesti pentru acel serviciu sau obiect este un lucru minor fata de cat de multe beneficii poti avea tu pe termen lung.


           Universul o sa iti trimita bani daca ii respecti.
Renunta la viciile tale care iti consuma bani, nu imprastia banii si respecta-i. Poti sa apreciezi chiar si numai 1 ban gasit in buzunar?
           Invata valoarea banilor, nu ii imprastia, nu ii desconsidera. Nu spune ”am doar atatia bani”. Gandeste-te ce poti face in directia dorintelor tale deja cu acei banuti pe care ii ai.
           Trebuie sa arati universului ca apreciezi si folosesti fiecare banut al tau in scopurile pentru care ai cerut suma cea mare de la univers.
Daca apreciezi inceputurile mici, acelea se vor dezvolta in oportunitati mari.2010-02-16 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ezoteric: