Legea atractiei universale si zodiile

2010-02-27 | Recomanda articolul prin Y!M

Legea atractiei universale demonstreaza faptul ca exista un plan spiritual si un plan material care pot conlucra.

Exemplu: Un student cand merge la examen pregatit foarte bine, trece examenul deoarece indiferent ce subiect trage, il stie. Actiunea a fost realizata pe plan fizic (a invatat) rezultatul tot pe plan fizic (a trecut examenul).

Daca insa studentul nu stie aproape nimic din materia la care da examen, dar isi doreste puternic sa treaca si se focalizeaza puternic pe rezultatul pozitiv, atunci trage singurul subiect pe care il stie si trece examenul. Actiunea a fost realizata pe plan spiritual (focalizare mentala pozitiva) si rezultatul pe plan fizic (a trecut examenul). Oamenii numesc acest lucru noroc.

Cand insa un stundent este foarte bine pregatit, dar nu a citit ultimul examen si ii este foarte frica sa nu pice examenul, va avea ocazia sa extraga biletul cu acel unic subiect pe care nu il stie si frica lui sa devina realitate. Oamenii numesc acest lucru ghinion.

Legea atractiei universale arata ca indiferent pe ce se concentraza puternic o persoana va atrage acel lucru in viata sa.


Zodiile, arata afinitatea energetica si karmica fata de energiile din univers.
In functie de zodia in care te-ai nascut ai posibilitatea de a experimenta implinirea dorintelor tale cu o usurinta mult mai mare decat alte persoane in anumite domenii. .

IMPORTANT: Daca in viata ta experimentezi exact invers decat ceea ce iti este scris mai jos la zodia ta, atunci inseamna ca tocmai iti folosesti potentialul nativ impotriva ta din cauza gandirii negativiste. Esti ca si studentul anxios, care din cauza fricii, poate pati exact lucrul de care ii este frica cel mai mult.  Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti schimbi gandirea in una pozitiva si sa astepti miracolele ce se vor manifesta si la tine ca la celelalte persoane din zodia ta.

Zodia Berbec

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Berbecii au energia succesului adanc implementata in codul lor energetic. Ei reusesc in conditiile cele mai dificile situatii de competitie acerba pentru ca au o gandire pozitiva care atrage succesul. Isi pot implini visele profesionale ambitioase. In cazul unei competitii, castiga usor. Daca isi doresc o promovare, au sanse foarte bune de a li se implini visul repede.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu iei initiativa. Poti corecta problema daca iei initiativa si te entuziasmezi pentru un lucru. 


Zodia Taur

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Nativii din zodia Taur au o legatura speciala, magica, cu banii. De mici copii gasesc banii ascunsi ai parintilor. La varsta adulta, oricand au nevoie de bani pentru o afacere sau un proiect si se concentreaza pe acest lucru, banii le vin foarte repede, chiar din surse neasteptate. Pot avea castiguri fantastice din investitii bune.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu crezi ca meriti sa primesti acel ceva. Poti corecta problema daca inveti ca meriti sa fii fericita si implinita.

Zodia Gemeni

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Nativii din zodia Gemeni au o karma pozitiva la informatii si sunt mereu ascultati. Cu cat informatiile pe care le comunica sunt mai valoroase, cu atat si succesul lor este mai mare la public. Pot scrie articole, tine conferinte, sa predea etc. Oricand ei vor sa isi spuna cuvantul si sa invete pe altii, ocazia li se va ivi curand.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu ai curaj sa iti exprimi ideile. Poti corecta problema daca incepi sa vorbesti altora despre ideile tale.


Zodia Rac

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Sub influenta Lunii, acesti nativi ajung repede experti in Legea atractiei universale chiar daca nu o studiaza. Ei au o karma buna in a li se indeplini visele cele mai ascunse, in special cele din perioada copilariei si adolescentei cand dorintele lor erau pure, neinfluentate de mass-media, societate si parinti. Navitii din zodia Rac pot avea supriza placuta ca visele lor ascunse devin realitate, daca isi asculta sufletul.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Lasi familia sa ia decizii pentru tine si nu iti urmezi visele proprii. Poti corecta problema daca inveti sa crezi in visele tale romantice si idealiste. 

Zodia Leu

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Nativii din zodia Leu atrag iubire si admiratie atunci cand sunt in aliniament energetic cu potentialul lor innascut. Ei pot trai povesti de dragoste fantastice, la care altii oameni doar viseaza. Iubirea si pasiunea va face parte din viata lor mereu, caci este lucrul pentru care ei traiesc. Inima lor mare, plina de iubire, atrage iubire.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu te deschizi afectiv fata de cei din jur.  Poti corecta problema daca iti dedici viata gasirii iubirii care ti se impartaseste, care iti este reintoarsa cu aceeasi pasiune. 

Zodia Fecioara

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Acesti nativi pot avea o viata lunga si sanatoasa, iar relatiile cu cei din jur sa fie sub semnul naturaletii si intelegerii. Oricand acest nativ este orientat constructiv, ca sa imbunatateasca ceva in viata lui si a celor din jur, va avea parte de sustinere si bucurii. Poate avea o viata cu adevarat relaxata.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Gandesti negativist si critic. Poti corecta problema daca te eliberezi de suprasolicitare si incerci sa gasesti alternative care sa iti faca viata mai usoara.

Zodia Balanta

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Sub influenta lui Venus, un nativ din zodia Balanta are o puternica rezonanta cu energia iubirii. Nativii din zodia Balantei isi pot intalni usor sufletul pereche si pot avea casatoria perfecta la care viseaza. Cu toate acestea, frica de singuratate face ca multi nativi Balanta sa se confrunte cu probleme in loc de bucurii pe plan sentimental.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Pesimismul. Poti corecta problema daca iti asumi responsabilitatea imbunatatirii vietii tale pe toate planurile si iei decizii mari.

Zodia Scorpion

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Acesti nativi au o mare putere de a atrage sustinere in toate proiectele lor, incepand de la relatiile cu cei din jur pana la mosteniri. Langa acest nativ va fi mereu cineva si nu va trebui sa lupte prea mult. Favoruri si bunatati vin din toate partile cand nativul este pozitivist.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Lipsa de recunostinta. Poti imbunatati viata ta daca multumesti celor care te ajuta si multumesti zilnic pentru tot ceea ce ai.   

Zodia Sagetator

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Nativii din aceasta zodie au o energie foarte favorabila legata de calatorii si strainatate. Adesea viseaza la calatorii lungi si la o mutare in alta zona geografica. Lor, mai usor decat altora, li se indeplineste visul. Trebuie doar sa isi doreasca intens acest lucru.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu te poti hotara. Poti sa iti implinesti visul daca iei o decizie ferma si cauti informatii. 


Zodia Capricorn

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Cariera este sectorul in care acesti nativi pot avea beneficii foarte mari si cu usurinta. Un nativ Capricorn nu trebuie sa munceasca ani intregi pana sa fie remarcat de sefi. Va urca pe scara ierarhica mult mai repede ca altii. Pozitiile de conducere sunt in armonie energetica cu acesti nativi si le pot obtine usor. Bineinteles, doar daca isi doresc acest lucru.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu ceri suficient de mult de la viata. Poti corecta aceasta problema daca te dedici total cauzei tale si ai curajul sa ceri ceea ce ti se cuvine.


Zodia Varsator

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Nativul din zodia Varsator poate deveni usor lider de grup si sa se mentina in aceste pozitii. In plus, ei au o afinitate cu energia libertatii si mai repede sau mai tarziu, scapa din toate conditionarile sociale. Ei pot avea o relatie bazata pe libertate si respect, la fel si un serviciu care le ofera posibilitatea de a-si face singuri programul.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu au suficienta forta cand doresc un lucru. Pentru a-ti gasi implinirea pe toate planurile trebuie sa faci schimbari radicale, nu doar pasi mici, ci de 180 de grade pentru a lasa trecutul in urma.


Zodia Pesti

Punct forte in utilizarea legii atractiei universale:

Acesti nativi au o afinitate puternica cu artele si cultura. Ei pot avea o cariera artistica sau literara stralucita si sa faca parte din lumea buna. Nativilor Pesti nu le este destinat sa aiba o viata mediocra, caci ei au aceasta deosebita sansa ca sa poata experimenta, daca doresc, meandrele domeniului artistic. Au o afinitate mare si cu energia iubirii, de aceea nativii Pesti pot trece printr-o serie de coincidente fantastice cand isi propun sa isi intalneasca sufletul pereche si sa fie fericiti in dragoste.

Blocajul specific in indeplinirea dorintei tale: Nu crezi ca visul tau poate deveni realitate. Poti sa iti realizezi visele daca incerci sa gandesti mai putin si iti permiti sa visezi mai mult cu ochii deschisi.

2010-02-27 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ezoteric: