Barbatul din zodia Fecioara

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?
Nativul fecioara este un puritan convins si are conceptii cam rigide despre dragoste si viata in general. Nu ii place sa isi asume responsabilitati, este timid, critic, dar si pragmatic. La o femeie, il atrage mai mult inteligenta decat frumusetea si este capabil sa isi infraneze emotiile atunci cand interesele lui o cer.

Cum ii atrag atentia?

Trebuie sa faci primul pas insa mare atentie cum faci acest pas, in asa maniera incat sa nu contravina stilului sau perfectionist. Nu ii plac stridentele, daca vorbesti prea mult, prea tare sau te imbraci prea provocator l-ai pierdut inainte de a-l castiga.

Cum il pastrez?

Ai mare grija sa nu te joci cu sentimentele lui deoarece el are nevoie de siguranta. Daca simte ca trebuie sa concureze cu cineva pentru dragostea ta, se va retrage. In public, nu te certa niciodata cu el, indiferent cat de tare te-ar enerva. Abordeaza-l intr-un mod diplomatic, fara multe reprosuri si provoaca-l la o discutie deschisa.

Sfatul AstroDestin: Fii deschisa la nou si vino constant cu sugestii. Barbatul din zodia Fecioara este din semn mutabil si are nevoie de divertisment. 


2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Fecioara: