Mireasa din zodia Fecioara

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Fecioara: Este eleganta, senzuala si in acelasi timp plina de naturalete. Ea stie sa primeasca un compliment cu inima deschisa si sa ofere la fel de frumos inapoi sentimente delicate. Este foarte atenta si placuta, un inger pe pamant cum o vor numi invitatii.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Fecioara va opta pentru o eleganta desavarsita data de simplitate, de aceea va urma sfatul celor mai buni in domeniul organizarii de nunti. O intereseaza ca fiecare detaliu sa fie la locul ei si absolut totul sa mearga conform programului. Invitatii se vor simti foarte bine deoarece mireasa din zodia Fecioara s-a gandit la fiecare amanunt legat de nunta ei.

Recomandarea astrelor
: Tratamentele naturiste dau efecte deosebite in cazul nativelor din zodia Fecioarei, de aceea ar trebui sa te bucuri de beneficiile date de mama natura cat mai mult inaintea nuntii. Sunteti perfectioniste si aveti nevoie de relaxare ca sa nu ajungeti sub imperiul stresului.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Fecioara: