Mireasa din zodia Gemeni

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Gemeni: Jucausa, sociabila si amuzanta, mireasa din zodia Gemeni pare sa nu fie facuta pentru seriozitatea unei casatorii si adesea fuge de acest pas pana nu gaseste barbatul care ii poate asigura libertatea necesara si intelegerea de care are atat de multa nevoie intr-o relatie de cuplu. Cu toate ca are emotii inainte de nunta, la marele eveniment va fi relaxata si in largul ei printre invitati.

Stilul nuntii tale:
Mireasa din zodia Gemeni iubeste varietatea, de aceea va opta pentru decoratii in combinatii de culori sofisticate, meniu variat si muzica deosebita pe gustul tuturor. Un pic din toate si nimeni nu se va plictisi. La nunta ei va fi multa veselie si multa conversatie.

Recomandarea astrelor: Esti prin definitie o fiinta sociala, tu nu poti trai fara prietenele tale. Scapa-l de grija pregatirii nuntii pe viitorul mire (iti va multumi) si implica-ti toate prietenele in aceasta distractie. Impreuna, doar fetele, va vor veni o multime de idei si totul va fi facut cu usurinta si amuzament, iar prietenele tale te vor considera grozava.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Gemeni: