Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Gemeni

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Gemeni

Acest barbat este maestrul relatiilor duble si iese mereu basma curata din orice situatie. Are un optimism nativ, un moral ridicat si o mare finete psihologica. Exista 95% sanse sa joace el femeile pe degete si doar 5% sa intalneasca o femeie mai isteata ca el. Se poate sa fii chiar tu acea femeie isteata, daca urmezi regulile urmatoare.

Va trebui sa atentezi la orgoliul acestui barbat. El este maestrul cuvintelor si crede despre el ca poate face o femeie sa traiasca extazul dragostei atat la nivel erotic cat si sentimental si spiritual. Da, crede foarte multe despre abilitatile sale masculine si nu poate fi convins ca nu este asa. Cum poti atunci sa ii zdruncini orgoliul?

Acestui barbat ii place sa sfatuiasca femeile, de aceea trebuie sa il faci sa fie confidentul tau. Trebuie sa ii hranesti intai orgoliul si sa ii spui arati cat de mult ii admiri calitatile, in timp ce, destainuie-te ca simti o atractie irezistibila, fatala, cvasihipnotica fata de un alt barbat (pe care el nu il cunoaste prea bine, pentru ca misterul sa fie si mai mare).

Spune-i nativului Gemeni ca apreciezi prietenia cu el si ceea ce a fost intre voi a fost frumos, insa ceea ce simti acum fata de acel nou barbat este magnetic, spiritual. Ca acel nou barbat te face sa simti ceea ce nimeni nu te-a putut face pana acum, ca traiesti o experienta unica si magica.

Descrie-i in detalii aceste trairi ale tale, din care barbatul Gemeni va intelege ca nu a fost nici 10% capabil sa iti ofere el tie, insa exista un ”altul” care este capabil de ceea ce nu este el, si va fi turbat de gelozie si de invidie.

Ca lovitura de gratie, spune-i cat de fericita te face faptul ca el se bucura pentru norocul tau. Priveste-i apoi zambetul fals pe care incearca sa il schiteze pe fata.


2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Gemeni: