Barbatul din zodia Leu

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?
Nativul leu este cald, spiritual, optimist si debordeaza de vitalitate. El trebuie sa se simta in centru univesului si sa primeasca nenumarate complimente de la o femeie. Indiscutabil trebuie sa conduca intr-o relatie si nu suporta femeile dominatoare si impulsive.

Cum ii atrag atentia?

Ii plac foarte mult femeile frumoase si ingrijite asa ca supravegheaza-ti atent tinuta si recurge la toate trucurile posibile pentru a arata cat mai bine. Razi la glumele lui si fi atenta la tot ce iti povesteste, eventual pune-i cat mai multe intrebari si arata-te fascinata de raspunsurile lui.

Cum il pastrez?

Nu iti neglija niciodata aspectul fizic, mai ales silueta. Demonstreaza-i in permanenta cat de mult esti atrasa de el. Daca nu iti raspunde cu acelasi interes, trebuie sa lupti sa ii recastigi interesul. Nu ar strica sa il faci putin gelos. Acest lucru ii va afecta putin orgoliul si dintr-un exagerat simt al proprietati va reveni la sentimente mai bune incercand totul sa nu te piarda.

Sfatul AstroDestin: Barbatul din zodia Leu este sub influenta Soarelui si va avea tendinta sa te educe, sa iti dea sfaturi. Admira-i aceasta calitate, in loc sa ii refuzi ideile, caci ar fi pacat.
2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Leu: