Mireasa din zodia Leu

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Leu: Este o mireasa plina de creativitate si voie buna, care are o prezenta impozanta si seducatoare. Persoanalitatea ei puternica va straluci la acest eveniment si va avea grija ca inca mult timp sa se vorbeasca cu admiratie de modul in care ea a aratat in rochia alba.

Stilul nuntii tale: Nunta miresei din zodia Leu va avea multa arta, cantareti deosebiti si dansatori profesionisti vor incanta invitatii si ii vor tine cu sufletul la gura. Exuberanta este cuvantul care caracterizeaza cel mai bine nunta ei. Invitatii vor fi mai mult decat multumiti deoarece mireasa din zodia Leu va avea grija ca acestia sa fie de-a dreptul rasfatati la nunta ei.

Recomandarea astrelor
: Ia legatura cu un fost admirator al tau, un flirt din trecut. Te vei simti din nou adolescenta flirtand putin inainte de casatorie si iti va mangaia orgoliul sa il vezi pe respectivul cat este de dezamagit pentru faptul ca te casatoresti si nu va mai avea nici o sansa cu tine.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Leu: