Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Leu

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Leu

Nativul din zodia Leu este fermecator si un iubit minunat, doar ca ii fug ochii dupa toate fetele, mai ales ca simte nevoia sa fie laudat si adulat. Lui un flirt, adesea deschis, nu i se pare mare lucru, insa pe tine te poate lasa cu inima zdrobita. Este foarte orgolios, pentru el fiecare femeie este un trofeu. S-ar putea insa ca tie sa nu iti placa aceasta postura.

Sa faci sa sufere un Leu este usor, deoarece este un nativ gelos si mandru din nastere. Spune-i ca este o persoana aparte, insa in societate devine plictisitor caci vorbeste numai despre el. Critica-i tinuta vestimentara si gusturile in general legate de masini, haine si orice este legat de domeniul in care el se considera expert.

Ai grija ca in acest timp sa arati o indiferenta totala fata de criticile cu care va incerca sa isi ia nativul Leu, frustrat in orgoliul sau, revansa. Mergi la un hair-stylist si cumpara-ti cateva piese vestimentare sexy care sa il surprinda placut.

Apoi, arata-ti admiratia sincera fata de un barbat pe care nativul din zodia Leu nu il place deloc si care este in acelasi timp foarte diferit de el. In societate, neglijeaza-l in momentele importante, mai ales atunci cand va incerca sa iasa in evidenta.

Barbatul Leu se va simti frustrat, umilit de indiferenta ta si invidios in acelasi timp pe barbatul pe care tu il pui in acest timp in centrul atentiei.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Leu: