Secretul succesului zodiei Leu

2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti ”Asul din maneca” cu care poti sa castigi?

Atuul tau principal: Sarmul!


Esti o persoana placuta, iradiezi optimism si te stii impune in mod natural. Acest lucru face ca sa ti se deschida multe usi, deoarece sarmul tau te fac agreat. Stii sa iti impui propriile idei ceea ce te face un bun conducator. Creativitatea si pasiunea pentru munca ta sunt calitati pentru care esti foarte apreciat. Tu faci cu placere ceea ce faci si se vede acest lucru. Oamenii te apreciaza pentru acest aspect si apreciaza si rezultatele muncii tale. Iti este usor sa iesi din anonimat datorita creativitatii tale, dar si atentiei pe care o acorzi aspectului exterior si aparentelor. O buna imagine este cheia succesului iar tu stii sa te folosesti bine de armele publicitatii: prima impresie asupra oamenilor si sarmul permanent cu care te faci agreat si admirat. Vointa ta este mare cat si increderea in fortele tale.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa fii admirat, placut de colegi si subalterni care sa te aprecieze pentru maretia stilului tau. Sa ai o viata confortabila in care sa nu fie nevoie sa te zbati prea mult.


2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Leu: