Compatibilitate in dragoste dupa numarul inimii

2009-10-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Afla daca exista compatibilitate intre tine si persoana iubita. Calculeaza numarul inimii si  te vom ghida in tainele mistice ale numerologiei.
Numerograma personala este formata din mai multe numere mistice, in acest articol ne ocupam doar de numarul inimii.
Numarul inimii arata modul in care persoana iubeste si exprima aceasta iubire.

Data noastra de nastere la fel precum numele nostru este o vibratie energetica foarte puternica si ne influenteaza viata. Numele nostru este un cod vibrational foarte profund.

Pentru calcularea numarului inimii trebuie adunate VOCALELE corespunzatoare NUMELUI SI PRENUMELUI conform urmatorului tabel, apoi se face reducerea teozofica la un singur numar, prin adunarea rezultatelor formate din doua numere pana se ajunge la o cifra formata dintr-un singur numar.

Corespondenta numar / litere

1 = A, Ä‚, Â, J, S
2 = B, K, T,
3 = C, L, U
4 = D, M, V
5 = E, N, W
6 = F, O, X
7 = G, P, Y
8 = H, Q, Z
9 = I, Î, R

EXEMPLU se aduna vocalele din numele si prenumele fiecarei persoane:
Ioan Ionescu = i+o+a+i+o+e+u=9+6+1+9+6+5+3 =39 =3 + 9 =12 = 1+2= 3 numarul inimii
Maria Marinescu = a+i+a+a+i+e+u=1+9+1+1+9+5+3=29 = 2 + 9 =11 = 1+1= 2 numarul inimii

Compatibilitatea lui Maria Marinescu cu Ioan Ionescu este 2/3


1/1 – Este mai mult un raport de forta decat de iubire, pentru ca sunteti de acelasi temperament si nici unul din voi nu este dispus sa cedeze in favoarea celuilalt. Sunteti doua personalitati puternice, iar relatia dintre voi poate fi exploziva si distrugatoare.

1/2 – chiar daca in teorie sunteti complementari, dat fiind faptul ca 1 este reprezentarea masculinului iar 2 reprezentarea femininului, in practica alianta voastra nu va dura vesnic. Mai devreme sau mai tarziu 2-ul se va rascula impotriva dominarii lui 1.

1/3 – sunteti un cuplu fericit in care partenerii pot actiona si se pot exprima liber. Este libertatea in toate tipurile de legaturi. O relatie foarte constructiva.

1/4 - nu este chiar idealul, dar poate merge cu conditia ca numarul 1 sa nu fie prea autoritar iar numarul 4 prea incapatanat, cam sufocant totusi.

1/5 – este o legatura care poate fi foarte dinamica si pozitiva, cu conditia ca fiecare sa respecte independenta celuilalt. Si apoi, daca sunteti predispusi la o dragoste neprevazuta, este intr-adevar formidabil.

1/6 – relatia afectiva dintr voi doi ar trebui sa fie profunda si echilibrata. Aceasta la inceput, pentru ca in timp risca sa degenereze intre numarul 1 care vrea sa comande totul si numarul 6 care, inflexibil de felul sau, nu cedeaza.

1/7 – intre voi nu va exista niciodata dragostea nebuna! 1 traieste in lumea concreta, iar 7 in lumea interioara. Se impune o anumita independenta. Dar in timp se pot tese legaturi foarte subtile intre personalitatile voastre puternice.

1/8 – sunteti doua polaritati care va respingeti si va atrageti in acelasi timp. Va tratati atat cu stima reciproca, dar aveti si conflicte de autoritate.

1/9 – trebuie sa fiti atenti pentru ca aveti doua temperamente complet diferite. Aceasta inseamna ca se poate stabili o relatie trainica intre voi numai daca o sa va dati interesul sa va cunoasteti reciproc si sa va intelegeti unul pe altul. Ar fi important ca numarul 1 sa isi controleze ego-ul iar numarul 9 sensibilitatea.

2/2 – din cauza faptului ca sunteti amandoi prea rezervati si nedecisi, este dificil sa se lege vreun dialog intre voi. Desi legatura voastra este foarte sensibila, ea nu se poate transforma in ceva constructiv. Oscilati intre razgandire si conflicte si sfarsiti in a va afunda in nisipuri miscatoare.

2/3 – dragoste, delicii, sunete de orga! Este un raport visat, care duce la fericire, fara vreo umbra! Aveti totul, intelegere, generozitate, tandrete.

2/4 – exista riscul unui echilibru instabil intre un numar 2 retinut si inconsecvent si un numar 4, recunoscut pentru corectitudinea, dar si pentru rigiditatea sa. Dar daca un astfel de echilibru reuseste sa se mentina, in timp, el s-ar putea consolida.

2/5 – 2 –ul cauta siguranta, 5-ul cauta libertatea. In realitatea, este vorba de o anumita atractie fizica, fiind vorba de doua numere aflate la antipozi! O relatie perfecta pentru un sfarsit de saptamana.

2/6 – bucurie, bucurie, hai sa ne distram! Sentimentel voastre vor fi durabile si profunde ata pe plan sentimental cat si pe plan familial. Este garantata o ecuatie perfecta a fericirii!

2/7 – un raport mai degraba fara vigoare pentru ca este foarte emotiv. Desi exista unele afinitati de ordin spiritual, comunicarea intre cele doua numere nu se va stabili niciodata din cauza sensibilitatii lor extreme. Nu se exclude insa varianta amicitiei.

2/8 – chiar daca intre voi este o mare diferenta de caractere, combinatia poate fi pozitiva. Sunteti de altfel, complementari, iar daca stiti sa va jucati, descoperiti cartea castigatoare, iar legatura voastra poate deveni bogata si constructiva.

2/9 – din acest raport numeric periculos, se poate descatusa un exces de sensibilitate, de emotivitate si de dubii. Evitati dezastrul!

3/3 – se poate spune doar ca voi nu suferiti nici de lipsa de comunicare, nici de lipsa de interese comune. Si atunci de ce acea invidie incorigibila care va impinge sa cautati in alta parte tocmai ceea ce aveti sub propriul nas.

3/4 – este greu sa-l impaci pe extrovertitul 3 cu rigurosul 4. Totusi, cu putina vointa se pot acorda pe aceeasi lungime de unda aspiratiile total opuse.

3/5 – iata doua numere care simbolizeaza armonia si complementaritatea. Un raport luminos si dinamic care imbogateste amandoi partenerii. Spuneti da fara sa va ganditi.

3/6 – cand se intalnesc aceste doua numere se dezlantuie euforia. Daca aveti norocul sa fiti impreuna, afceti in asa fel incat sa nu va despartiti niciodata!

3/7 – pe plan sentimental este un raport foarte instabil pentru ca 3-ul este foarte expansiv, iar 7-le mai degraba rezervat. Asta ca sa nu mai vorbim de bioritmurile aflate la antipozi. Deci: prieteni, da...amanti, niciodata!

3/8 – este vorba de o vibratie pozitiva din toate punctele de vedere in sensul ca amandoi aveti tendinta de a impartati aceeas pasiune pentru interesele materiale. Dar atentie, sa nu privilegiati aceasta latura in dauna sentimentelor voastre! Ajunge sa spuneti din cand in cand ”Te iubesc!”

3/9 – sunteti facut unul pentru celalalt! Afinitatile voastre sunt reale, iar compatibilitatea caracterelor este excelenta, in special daca 9 este dipus sa faca unele concesii.

4/4 – aceeas ritm, aceeas disciplina, aceeas rezerva din punct de vedere sentimental. Dar, daca fiecare se incapataneaza in a fi rezervat, sunt probabilitati mari in a nu se ajunge la un acord. Pacat. Ar putea fi un raport constructiv si profund.

4/5 – pe cat este de dificil sa il eliberezi prea mult pe nr.4, pe atat este de greu sa infranezi impetuozitatea lui 5, asa ca e mai bine sa mearga fiecare pe drumul sau. Si asta mai ales daca sunteti indragostiti unul de celalalt!...

4/6 – cu o legatura bazata atat pe repectul reciproc, cat si pe sensul responsabilitatii si al valorii, va puteti pregati de nunta de aur! Asta daca Dumnezeu v-a dat viata lunga...

4/7 – sub aceasta vibratie, raporturile voastre sunt mult mai bine structurate si intotdeauna cu o anumita loialitate. Daca invatati amandoi sa va exteriorizati sentimentele, uniunea voastra s-ar putea consolida si ar putea fi de durata.

4/8 – curentul va pune in vibratie daca vorbiti despre afaceri si bani; dar, pe cat posibil, nu vorbiti de dragoste! Asta doar daca nu va vine ideea geniala de a va casatori din interes!

4/9 – 4-ul este cu picioarele pe pamant, iar 9 cu capul in nori! Intalnirea voastra arata o eroare de manevra. Deci, grabiti-va sa va intoarceti pe drumul just!

5/5 – aceleasi aspiratii, aceiasi nevoie de libertate de ambele parti. Este un raport deseori exaltant, dar destul de instabil. Fiti atenti la independeta voastra pentru ca ar putea compromite legaura voastra frumoasa.

5/6 – 5 este campionul neastampararii, iar 6 este al introversiunii. Mai devreme sau mai tarziu cel de-al doilea il va sufoca pe primul care va pleca cat mai repede.

5/7 – afinitati de netagaduit ar putea sa ii arunce unul in bratele celuilalt pe acesti doi salbaticei, adepti ai libertatii. Dar mai devreme sau mai tarziu va aparea chemarea departarii, iar cei doi protagonisti vor zbura fiecare spre destinul propriu.

5/8 – avand comportamente asemanatoare, amestecul dintre cei doi este de-a dreptul exploziv. Amandoi sunt atat de coleri si impulsivi, incat in jurul lor mereu pluteste un aer de incaierare.

5/9 – aveti aceleasi gusturi pentru schimbari si calatorii. Gusturi puternice de altfel, dar nu suficiente pentru a va asigura echilibru si o viata lunga in cazul unei relatii cotidiene.

6/6 - o legatura cordiala garantata intre aceste doua numere cu o vibratie afectiva intensa. Cu toate acestea, nu poate fi asigurata o legatura de durata pentru ca nici unul din parteneri nu face un efort real pentru a fi mai original si mai tolerant.

6/7 – venusianul numar 6 risca sa fie frustrat in dragostea sa de un 7 care din fire este putin mai expansiv. Chiar daca cu el incerca o anumita euforie intelectuala, e putin probabil ca 6 se va multumi doar cu amicitie amoroasa, pe care partenerul sau o poate oferi.

6/8 – chiar daca-i simti ”tentaculele”, in prezenta numarului 8 nu te lasa imbatat de vorbe! Sensibilitatea ta va fi un pic ciufulita.

6/9 – legaturile voastre sunt foarte rezistente, iar alianta este reala. Dar fiti atenti! Vraja s-ar putea risipi daca nu veti fi mai atenti la sensibilitatile fiecaruia.

7/7 – chiar daca este subtila si chiar un pic misterioasa, aceasta relatie, indeosebi cea intelectuala, risca sa se ingreuneze cu trecerea timpului. Depinde de voi sa ii redati o usoara tenta de sentimentalism!

7/8 – este o legatura puternica si pasionala. Dar acesta atractie nu este sustinuta suficient de legaturi profunde pentru a o ajuta sa reziste in timp. Dinamita va exploda, inainte de declansarea vreunei conflict intre parteneri.

7/9 – valoarea spirituala a numarului 7 si altruismul numarului 9 ar trebui sa reprezinte garantia unei legaturi superioare intre aceste doua numere. Dar, din pacete, ea ramane fragila si dificil de administrat. Deci, s-ar putea datora unei comunicari defectuoase intre parteneri.

8/8 – misiune aproape imposibila! Aveti amandoi aceeasi vibratie: viata voastra nu va fi altfel decat un duel permanent si nu va fi scutita de lovituri atat pentru voi, cat si pentru cine va este aproape.

8/9 – legatura voastra are toate actele in regula pentru a fi armonioasa. Norisorii care ar putea-o intuneca sunt datorati mai degraba fortei caracterului, decat unei incompatibilitati reale.

9/9 – din cauza extazului, nu sunteti amandoi hipersensibili si vulnerabili pe plan afectiv. Incercati sa salvati relatia aceasta de rang inalt impartasind un ideal comun.

2009-10-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Numerologie: