Numarul inimii

2009-10-26 | Recomanda articolul prin Y!M

Data noastra de nastere la fel cum numele nostru este o vibratie energetica foarte puternica si ne influenteaza viata. Numele nostru este un cod vibrational foarte profund.  

Pentru calcularea numarului inimii trebuie adunate VOCALELE corespunzatoare NUMELUI SI PRENUMELUI conform urmatorului tabel, apoi se face reducerea teozofica la un singur numar, prin adunarea rezultatelor formate din doua numere pana se ajunge la o cifra formata dintr-un singru numar. 

Numar / Litera

1 = A, Ă, Â, J, S, Ș

2 = B, K, T, Ț

3 = C, L, U

4 = D, M, V

5 = E, N, W

6 = F, O, X

7 = G, P, Y

8 = H, Q,, Z

9 = I, Î, R

EXEMPLU se aduna vocalele din numele si prenumele persoanei respective:

Ioan Ionescu = i+o+a+i+o+e+u=9+6+1+9+6+5+3 =39 =3 + 9 =12 = 1+2= 3 numarul inimii

Maria Marinescu = a+i+a+a+i+e+u=1+9+1+1+9+5+3=29 = 2 + 9 =11 = 1+1= 2 numarul inimii

Numarul inimii si dragostea:

Numarul 1 = stiu ce vor si fac totul ca sa castige dragostea alesei/alesului inimii; tin foarte mult la independenta si chiar si persoanei iubite nu ii vor permite sa le ingradeasca libertatea. Sunt niste seducatori fermecatori, foarte siguri pe sine, adesea cu o viata afectiva si sexuala zbuciumata. Sunt parteneri de viata mai dificili deoarece doresc sa conduca si sa aibe mereu ultimul cuvant.

Numarul 2 = cel mai important lucru pentru ei este dragostea. Cauta afectiunea si se tem de refuzuri. Sunt parteneri de viata ideali, concilianti, intelegatori, rabdatori, fideli si afectuosi. Dorina lor de uniune este foarte intensa, casatoria este favorizata.

Numarul 3 = veseli, energici, cu simtul umorului, deschisi si comunicativi sunt persoane care te cuceresc din prima. Adora sa flirteze si isi doresc mereu sa cunoasca persoane noi, au multi prieteni de sex opus. In casatorie sunt parteneri agreati deoarece se adapteaza foarte repede in cuplu si sunt deschisi, doritori sa cunoasca totul si sa impartaseasca totul cu iubirea vietii lor. Au insa multa nevoie de libertate si de contacte sociale.

Numarul 4 = Isi doresc o relatie calma, linistita, plina de intimitate, care ofera stabilitate pe termen lung. Sunt parteneri de nadejde, mereu gata sa ajute, un suport excelent nu doar pentru partenerul/a de cuplu ci si pentru intreaga familie. Fideli si loiali, sunt genul de persoane care se implica mult profesional si isi doresc echilibru in viata de cuplu.

Numarul 5 = Aventurieri si seducatori, pasionali si jucausi. Sunt persoane indragostite de libertate si de varietate. Se plictisesc repede in cuplu, cauta mereu ceva nou. Le plac foarte mult avenurile, au o viata amoroasa pasionala si zbuciumata, cu posibile riscuri. Sunt destul de infideli deoarece isi doresc mereu ceva nou, de aceea partenerul/a de cuplu trebuie sa le ofere o viata de cuplu palpitanta si sa evitati rutina si monotonia pe care nu o suporta.

Numarul 6 = sunt persoane fermecatoare, loiale, generoase si simpatice, care cuceresc pe toata lumea, nu doar pe sexul opus. Foarte afectuosi, au multa iubire de oferit. Le este greu sa faca o alegere, dar isi urmeaza mereu inima. Atunci cand au simtit ca si-au gasit sufletul pereche nimic nu le va sta in cale. Casatoria lor va fi mai mereu un succes.

Numarul 7 = idealisti, retrasi, romantici si misteriosi, sunt persoane foarte sensibile si greu de inteles. S-ar putea sa ai nevoie de ani ca sa patrunzi in sufletul lor, unde vei gasi comori ascunse. Traiesc dragostea la cote inalte, dar isi exprima greu sentimentele. Sunt cei mai nonconformisti parteneri, care te vor uimi cu imaginatia lor debordanta si spiritul lor inventiv.

Numarul 8 = sunt persoane pasionale, cu caracter vulcanic, puternic si de nestapanit. Magnetismul lor sexual este remarcat de toata lumea. Exceleaza ca parteneri sexuali, sunt foarte creativi si adora sa isi fascineze ”prada”. Sunt persoane posesive si geloase, cu o viata personala tumultoasa. Atunci cand au pus ochii pe obiectul dorintei lor, vor fi rapizi ca sa o/il posede cat mai repede. Sun parteneri de cuplu dificili deoarece nu suporta sa fie condusi, vor sa domine si au un temperament care se aprinde usor la manie.

Numarul 9 = devotati si altruisti, adesea uita de sine pentru a se sacrifica pentru fericirea celorlalti. Sunt persoane generoase si gata mereu de ajutor, dar adesea visatori si idealisti. Acest idealism al lor le da farmecul special. Sunt sincer interesati de persoanele din jur, comunicativi, iar perechea lor va beneficia de intreaga atentie si sustinere. Destul de aventurieri in dragoste pana isi gasesc idealul pe care il cauta, dar foarte fideli dupa ce au gasit persoana care intruchipeaza idealul inimii si mintii lor.


2009-10-26 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Numerologie: