Barbatul din zodia Pesti

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?
Nativul Pesti este un visator incurabil, in stare sa recurga la orice metoda pentru a evada din realitate. Dificil de inteles, de multe ori capricios si labil emotional, el se dezvaluie greu chiar si celor apropiati. Se indragosteste repede, dar din pacate se poate stinge la fel de repede dragostea lui. Totusi, nu uita ca este sensibil, are sentimente profunde si poate oferi unei femei o afectiune intensa.

Cum ii atrag atentia?

Barbatii din acest semn zodiacal isi pastreaza de-a lungul vietii o inocenta copilareasca. Cucereste-l prin sensibilitate si uneori apeland la copilul care se ascunde in sufletul lui. Nu uita ca erotismul lui este dominat de fantezie asa ca foloseste-ti fara rezerve imaginatia.

Cum il pastrez?

Este atras de extreme si ii plac paradoxurile. Cu el trebuie sa fi intotdeauna alta, sa il ti intr-o nesiguranta incitanta. Daca stii sa fi misterioasa inseamna ca l-ai castigat pentru totdeauna.

Sfatul AstroDestin: Barbatul din aceasta zodie este idealist in suflet, dar mintea lui rationala adesea se impiedica de problemele lumii materiale: cariera, bani. Ajuta-l sa treaca peste aceste nelinisti pentru iubirea voastra.2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Pesti: