Mireasa din zodia Pesti

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Pesti: Este foarte feminina, visatoare si sentimentala. Isi va alege o rochie romantica si va astepta de la viitorul ei sot sa o surprinda cu gesturi speciale de afectiune in fata invitatilor. Ea se poate marita doar cu barbatul perfect si va face face acest pas cu inima plina de convingere.

Stilul nuntii tale:
Va avea grija ca tot evenimentul sa aiba o tenta sentimentala si artistica. Pune pret pe calitate si nu poate face compromisuri caci va fi nefericita. Totul trebuie sa fie perfect si cu gust artistic, de la cele mai mici detalii si sa se potriveasca in ansamblu. Armonia de culori caracterizeaza de asemenea nunta ei si florile multe.

Recomandarea astrelor:
Vorbeste cu fotograful pe care l-ati ales pentru nunta sa va faca inainte cu 1-2 saptamani o presesiune foto. Mergi cu viitorul tau sot prin parcuri, in oras, vizitati locurile in care v-ati plimbat la inceputul relatiei si lasati fotograful sa isi faca treaba. Veti avea un album foto plin cu marturii inocente ale dragostei voastre. Aceste fotografii vor fi mult mai naturale decat cele pe care le realizati la nunta, cand toata lumea este cu ochii pe voi.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Pesti: