Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Pesti

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Pesti

Acest barbat iti poate face atat de multe promisiuni frumoase incat te consideri cea mai norocoasa femeie din lume. Din pacate, sentimentele sale sunt schimbatoare iar el este capricios. Astazi esti lumina vietii lui, maine insa poate sa fie critic si distant.

Daca ai suferit din cauza unui barbat din zodia Pesti, atunci inseamna ca stii ce inseamna sa fii dusa in Rai si sa cazi de acolo, fara sa intelegi de ce.

Promisiunile sale frumoase pot sa se spulbere cand lumea iti este mai draga si sa te trezesti ca ai fost victima unui miraj, in timp ce tu te-ai implicat cu toata fiinta ta. Faptul ca nu intelegi de ce el s-a schimbat si de ce nu isi mai tine promisiunile iti poate tortura sufletul si mintea.

Daca vrei sa te razbuni pe un barbat Pesti trebuie intai sa faci un dus rece si sa iti promiti ca nu mai crezi in elanurile sale de exaltare sentimentala. Pastreaza-ti mintea limpede.

Apoi, promite-i lucruri frumoase, lucruri pe care stii ca el ar vrea sa le auda de la tine, pe care el si le doreste, spune-i ca il vei ajuta in X situatie, ca veti face impreuna X lucru etc.

Nativii Pesti cred usor ceea ce doresc sa auda. Lasa-l sa creada la fel cum ai crezut si tu in iubirea voastra. Apoi, uita sa faci acel lucru pe care i l-ai promis, anunta-l in ultimul moment. Promite-i-l pe data viitoare, cand ii faci la fel. Momeste-l, apoi lasa-l sa astepte ceva ce nu va mai primi de la tine. Te asiguram ca barbatul din acesta zodie va fi zdruncinat psihic si chinuit emotional cum nu a mai fost niciodata.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Pesti: