Barbatul din zodia Rac

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?
Paradoxal, pentru nativul Rac labilitatea este singura constanta in ceea ce il priveste. Schimbator si capricios, intr-o zi poate parea rece si distant, in alta uimeste cu sentimentalismul sau profund. Insa odata ce ajunge la concluzia ca esti femeia vietii lui, pentru el nu mai exista bariere si te va trata ca pe o printesa.

Cum ii atrag atentia?

Nu te speria sau descuraja de raceala lui aparenta deoarece este doar o masca pentru a-si ascunde nesiguranta. Daca vrei sa ii castigi inima trebuie sa il convingi mai intai ca ii meriti din plin increderea. Ii plac femeile vesele, fermecatoare, puternice si extrem de senzuale.

Cum il pastrez?

Acorda-i in permanenta atentia ta, incurajeaza-l cand este descurajat si deprimat. Mai presus de orice, nu te teme sa te deschizi fata de el si sa iti arati sentimentele caci el este barbatul care apreciaza cel mai mult dovezile de afectiune.


Sfatul AstroDestin: Fa pasul spre impacare mereu. Barbatul din zodia Rac este capricios, aflat sub influenta Lunii, dar are un suflet sensibil. Nu lasa ca mandria ta sa distruga armonia in cuplu.

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Rac: