Mireasa din zodia Rac

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Rac: Este o romantica incurabila, o visatoare care se dovedeste insa a fi cu picioarele pe pamant cand isi organizeaza propria nunta, insa in ochii ei se citesc trairile intense prin care trece cu ocazia acestui mare eveniment. Este o aparitie coborata parca din cartile cu printese si zane, iar viitorul ei sot nu poate fi decat un cavaler adevarat.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Rac va acorda o mare atentie fiecarui invitat de la nunta ei. Va depana amintiri la nunta si cu siguranta toata lumea va fi atinsa sufleteste cand vede cata iubire are fata de alesul ei. Va fi un eveniment in care va exista multa intimitate si caldura sufleteasca, chiar daca este vorba de o nunta mare.

Recomandarea astrelor
: Indeplineste-ti un vis din copilarie legat de nunta ta, chiar daca pare copilaros. Cand erai mica iti imaginai detalii diverse despre nunta ta si va fi o bucurie enorma sa poti pune in aplicare o idee care iti era draga, dar care acum poate o privesti cu prejudecati. Este nunta ta, nu uita acest lucru, nu conteaza ce zic altii.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Rac: