Femeia din zodia Sagetator

2010-03-10 | Recomanda articolul prin Y!M

Planeta guvernatoare: Jupiter, marele benefic, te inzestreaza cu optimism si intelepciune.

Ce spune partenerul despre ea: ”Este un spirit mereu tanar, langa care simt ca nu imbatranesc niciodata. Spontana, exuberanta, gata de a face ceva nou, are atat de multa energie! Reuseste sa aduca la suprafata ce este mai bun din mine.”

Ce spune copilul despre mama din zodia Sagetator: ”Este o mama grozava, cu care pot sa face orice si pot sa ii spun orice. Mereu ma incurajeaza sa fac ceva deosebit in viata, sa imi urmez idealurile si sa nu ma uit in urma la esecuri. Este o forta pozitiva. ”

Ce spune seful ei: ”Ii place sa ii lasi libertate de miscare si ma impresioneaza faptul ca se descurca atat de bine fara sa aiba nevoie de sfaturile mele. Este independenta si eficienta. Adevarul este ca are mai multe calitati decat crede ea despre ea. ”

Sfatul AstroDestin: Cu toate ca Jupiter iti da optimism si credinta in viitor, totusi sfatul astrelor este ca sa ai mai multa incredere in tine, nu doar in circumstantele exterioare. Invata sa te evaluezi la adevarata ta valoare, fara sa crezi ca ar fi act de mandrie. Cu mai multa incredere in tine, vei avea curajul sa faci pasi mari in viata.


2010-03-10 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Sagetator: