Mireasa din zodia Sagetator

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Sagetator: Este o fiinta foarte sociabila si se bucura din tot sufletul sa fie inconjurata de atat de multa lume, de toate persoanele dragi ei si sa cunoasca persoane noi. Comunicativa, ii va fascina pe toti invitatii. Este o persoana care niciodata nu ar face rau altora de aceea toata lumea ii doreste tot binele din lume si se bucura sa o vada mireasa. Va avea parte de cele mai frumoase si sincere urari.

Stilul nuntii tale: Nu va tine cont atat de mult de micile detalii deoarece stie ca nimic nu se poate organiza perfect si in viziunea ei o nunta este excelenta daca lucrurile merg de la sine, daca exista spontaneitate si oamenii se pot purta liber, pot dansa si discuta. Muzica si atmosfera este ceea ce pentru ea conteaza si pe care va pune accent.

Recomandarea astrelor
: Cere doar unei singure persoane sa te ajute in alegerile tale legate de tot ceea ce tine de nunta, cineva in care te increzi. Daca ceri parerea mai multor persoane, vei ajunge foarte stresata caci nu o sa mai reusesti sa te hotarasti, caci ai vrea sa pui toate ideile in practica.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Sagetator: