Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Sagetator

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Sagetator

Acest nativ este inteligent si are o parere foarte buna despre sine. Indiferent ce face, el are mereu o explicatie superioara, chiar daca actiunea lui a fost departe de sfera moralitatii.

Nu accepta faptul ca a gresit, el doar s-a adaptat la situatia data. Situatia a fost de vina bineinteles, nu el. Te poate chiar convinge pe tine si pe anturajul sau ca ceea ce a facut el a fost un lucru bun, corect in respectiva situatie si ca tu i-ai dat motive sa faca acel lucru.

Argumentele tale le detroneaza inteligent. In final, suferinta ta va fi catalogata drept semn al imaturitatii tale.

Dupa toate acestea, daca vrei sa iesi din postura ingrata in care ai ajuns din mai multe puncte de vedere, trebuie sa fii isteata. Punctul vulnerabil al barbatului Sagetator este imaginea mereu perfecta pe care incearca sa o proiecteze despre el. El vrea mereu sa fie personajul pozitiv, chiar daca calca stramb.

Indiferenta pe care i-o arati poate sa il doara, dar daca vrei sa il chinui cu adevarat, trebuie sa incepi sa arati ca nu ai incredere in el, sa il suspectezi de actiunile sale, sa ii controlezi pe fata toate miscarile, supune-l la interogatorii prelungite si suspecteaza-l de intentii ascunse. Fa acest lucru vizibil, sa inceapa sa isi puna intrebari si anturajul sau despre dedesubturile pe care el le ascunde. Comporta-te cu el de parca ar fi un talhar pus sub observatie.

Acuza-l pe Sagetator pe nedrept si arata-i in mod constant ca il stimezi foarte putin. Durerea pe care i-o produci va fi comparabila cu cea pe care ai simtit-o tu cand el a facut lucruri nepotrivite. Acest nativ va fi vizibil ranit si revoltat pentru faptul ca il tratezi fara consideratie.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Sagetator: